CHP Pazarcık Kadın Kolları AK Parti’ye oy istiyor

Pazarcık’ta CHP Kadın Kolları ekibi “DSP’ye oy vereceğinize AK Parti’ye verin, onlar DSP’den daha iyi” diyerek Kamil Dalkara’yı destekleyen vatandaşları AK Parti tarafına çekmeye çalıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2019 12:09
CHP Pazarcık Kadın Kolları AK Parti’ye oy istiyor

Pazarcık’ta CHP kadın kolları vatandaşlara tosladı. Bir vatandaşın kameraların yansıyan görüntülerde seçim çalışması yapan CHP Pazarcık Kadın Kolları ekibi, kendilerine oy vermeyecek olan vatandaşlara ağır söylemlerde bulundu. Pazarcık’ta oy toplamak için vatandaşların kapılarını çalan CHP Kadın Kolları Ekibi, vatandaşların DSP Belediye Başkan Adayı Kamil Dalkara’yı destekleyeceklerini duyunca küplere bindi. Kamil Dalkara’yı destekleyeceklerini söyleyen vatandaşlara; “DSP AK Partinin yönettiği bir parti, AK Parti DSP’den daha iyi” gibi söylemlerde bulundular. Kamil Dalkara hakkında da ağır ithamlarda bulunan seçim ekibi, “Kamil’in bize borcu var önce gelsin partimize borcunu ödesin” dedi.

Kendilerine destek vermedikleri için ağır söylemlerde bulundukları vatandaşlar tarafından uzaklaşmaları istenen CHP Ekibi iyice küplere bindi ve vatandaşlara Kamil Dalkara’yı ima ederek; “Anca sahibinin yanına gidersin. Önce bir terbiye öğrenin terbiye” dediler.

İşte sosyal medyada bir vatandaş tarafından paylaşılan o video;

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.