Ceyhan'dan yeni sanayi emekçilerine ziyaret

Seçime son 5 gün kala adaylarda seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2018 09:49
Ceyhan'dan yeni sanayi emekçilerine ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı işadamı Mehmet Fatih Ceyhan Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ve çalışanlarını ziyaret etti. Emekçilerin sorunlarını dinleyen Ceyhan destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Ceyhan, öncelikle Kahramanmaraş Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Kır'ı ziyaret etti. Kahramanmaraş’a yönelik geliştirilen projeler hakkında fikir alışverişinde bulunan Ceyhan Yeni Sanayi Sitesi esnafını ve çalışan emekçilerini gezdi. İşçilerin ve esnafın sorunlarını dinleyen Ceyhan, destek istedi.

35528691_1991579131103740_3822546847927369728_o.jpg

CEYHAN RADYODAN HALKA SESLENDİ

Seçime sayılı günler kala çalışmalara hız veren işadamı Fatih Mehmet Ceyhan özel bir radyo programının konuğu oldu. projelerinden bahseden gündemi değerlendiren Ceyhan dinleyicilere 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Ceyhan programla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Şehrimizin başarılı yayın kuruluşlarından Cesur Radyo da Canlı Yayın konuğu olduk. Sayın Serkan Kuzu ve Ahmet Cesur'un sorularını yanıtladık. Şehrimizin MHP’ye ciddi bir teveccüh gösterdiğini ifade ettik. Sorunları biliyoruz çözmek için geliyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.