Ceyhan bayramı dolu dolu geçirdi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan bayramı dolu dolu geçirdi. Bayramın ilk gününde MHP Kahramanmaraş Teşkilat mensuplarıyla bayramlaşan Ceyhan, daha sonra Kahramanmaraş’ın en uzak mahallelerine kadar giderek vatandaşlarla bay

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2018 12:09
Ceyhan bayramı dolu dolu geçirdi

Tüm İslam Alemi Ramazan Bayramını kutlarken siyasilerde bayramda çalışmayı ihmal etmedi. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı İşadamı Fatih Mehmet Ceyhan bayramda da aralıksız çalıştı. Bayramın ilk gününde Teşkilat mensuplarıyla parti il binasında bayramlaşan Ceyhan, vatandaşlara seçim irtibat bürosunda akşama kadar bayramlaştı.

CEYHAN TÜRKOĞLU TEŞKİLATINI KUTLADI

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde MHP İlçe başkanı Mansur Metehan'ın organize ettiği Bayramlaşma merasimine katılan Ceyhan, aralıksız çalışan teşkilat mensuplarıyla kucaklaştı. Her birini tebrik etti. Bayramda mesai yapan polislerle bayramlaşan Ceyhan, şu mesajı paylaştı:

“Canımız, kanımız, onurumuz Polislerimiz ile Bayramlaştık. Eşinden, Annesinden, Çocuklarının yanında olmak varken güvenlik ve huzurumuz için çalışan Emniyet Mensubu kardeşlerimizle Bayramlaştık. Tırnağınıza taş değmesin inşallah.”

Türkoğlu ziyareti ile güney mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen başarılı işadamı Fatih Mehmet Ceyhan, bayram dolayısıyla sıklaşan düğün-nişan merasimlerine katılarak halkın gönlünü fethetti.

Kuzeyi de ihmal etmeyen Ceyhan, Bertiz mahallelerini gezdi. Ailelerle bayramlaşan, gençlerle kucaklaşan Ceyhan, “Varolsun vatan aşkıyla tutuşan yürekler” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.