Çaresiz anne hasta kızına yardım bekliyor

Çaresiz anne hasta kızına yardım bekliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2017 12:31
Çaresiz anne hasta kızına yardım bekliyor

Kahramanmaraş’ta bir süre önce eşi ve iki çocuğu cezaevine giren 4 çocuk annesi Selma Taş yetkililerden yardım bekliyor.

 

Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden çaresiz anne Selma Taş, eşi ve iki çocuğunun cezaevinde olması bir çocuğunun ise sağlık sorunları yüzünden zor günler geçiriyor. 2 Çocuğu ile kirada oturan ve bazı günlerde yiyecek ekmek dahi bulamayan anne Selma Taş, 10 yaşındaki kızının hidrosefali hastası ve yatalak durumda olduğunu belirterek, “Kızımın hijyenik ortamda yaşaması ve ilaç kullanması gerekiyor. İlacı bile eczaneden borca alıyorum. Hayırseverler ve yetkililerden rica ediyorum. Lütfen yardım eli uzatın” dedi.

caresiz-anne-hasta-kizina-yardim-bekliyor1.jpg

“YİYECEK EKMEK DAHİ BULAMIYORUZ”

Gazetemiz aracılığı ile yetkililerden yardım isteyen 4 çocuk annesi Selma Taş, şöyle dedi:

Eşim ve çocuklarım cezaevinde yatıyor. İki çocuğumla kirada geçinmeye çalışıyorum. Çocuklarımdan bir tanesi hidrosefali hastası ve yatalak durumda. 10 yaşında olan bu çocuğum yataktan kalkamıyor. Çocuklarımın bu durumlarından dolayı çalışamıyorum. Yetkililerimizden yardım bekliyorum. Evimiz kötü durumda. Hasta çocuğum hijyenik bir ortamda yaşaması gerekiyor. Gün geliyor yiyecek ekmek bulmakta zorlanıyoruz. Gücü yetenden yardım istiyorum, bizi bu hayattan kurtarsınlar. Aldığım 900 lira bakıcı aylığım var, bununla da geçinmek çok zor. Çocuklarıma bakmak zorundayım ve eşimin de hapiste paraya ihtiyacı oluyor. Hasta kızım için eczaneye ilaç parası dahi veremiyorum. 4 aydır borca ilaç alıyorum. Çok zor durumdayız.  Çocuklarımın aç uyuduğu günler oluyor. Devletimizden en azından kira desteği istiyorum. Birkaç defa fona dilekçe yazdım ama reddedildi. Çocuğuma baktığım için verdikleri bakıcı aylığı yüzünden yardım alamıyorum. Elektrik ve su faturalarımı ödeyemiyorum. Elektriğimizi de kesecekler.

caresiz-anne-hasta-kizina-yardim-bekliyor2.jpg

ÇOCUĞUMU GÖRMEK İSTİYORUM

Cezaevindeki çocuğum doğduğunda biz eşimle imam nikahlıydık. Ayaklarından özürlü doğduğu için acil hastane ihtiyaçlarını karşılamak için eşimin babasının üzerine kimliğini aldık. Şimdi soy ismimiz tutmadığı için oğlumu açık görüşlerde göremiyorum. Aynı zamanda cezaevinde yatan oğlum lösemi hastası. Çocuğumu görebilmek için yardım bekliyorum. Cezaevinde psikolojik tedavi görüyor. Kendine zarar vermeye başlamış, psikolojisi bozulmuş. Biz de psikolojik olarak etkileniyoruz, evdeki çocuklarımın durumu ortada” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yardımda bulunmak isteyenler kurumumuzla irtibata geçebilir.

İRTİBAT NUMARASI: 0344 224 18 45

caresiz-anne-hasta-kizina-yardim-bekliyor3.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum