Büyük Türkiye hedefinde son adım; 24 Haziran

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel yaklaşan seçimlere ilişkin sorularımızı yanıtladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2018 11:22
Büyük Türkiye hedefinde son adım; 24 Haziran

Görgel muhalefeti işaret ederek; “24 Haziran’da milletvekillerimize ve Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek vermemiz lazım. Çünkü ayaklarımızdaki prangalardan kurtulmuş olacağız” dedi.

Fırat Görgel; “Kahramanmaraş’ın bu güne kadar AK Partiye duyduğu ilgi ortada. Cumhurbaşkanımızın şehrimize verdiği önem de ortada. Biz şehrin AK Partili yöneticileri olarak şehrimiz için Cumhurbaşkanımızdan ne istiyorsak aldık. Bu konuda ciddi bir irade gösterildi. Partiye karşı teveccüh artarak devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı yapmış durumdayız. Bu konuda gereken ne ise teşkilat olarak biz üzerimize düşeni fazlası ile yapacağız. Sahada yaptığımız çalışmalarda diğer muhalefet partilerin halkta çok da karşılığı olduğunu görmedik. Şu anda seçim stratejilerini yapmak yerine yıkmak için uğraşıyorlar. İnsan psikolojilerine yönelik çalışmalar yapıyorlar. Vaat ettikleri şeylere karşı toplumu inandıramıyorlar. Toplumun bu yapıdaki anlayışa karşı gösterdiği tepkiye bakarsak çok farklı bir şeyler de çıkmayacak”dedi.

24 Haziran seçimlerinin öneminden bahseden Görgel; “24 Haziran yeni sisteme geçiş anlamında çok önemli bir tarih. 24 Haziran’ın şöyle bir farkı var; biz bu güne kadar bu sistemi elimizden geldiğince yaşatmaya çalıştık. Bütün çabamız bu sistemi yürütmeye yönelikti. Ama bu sistemin yürümeyeceği başından beri belliydi. Toplum artık bu sistemin yürümeyeceğini söylüyordu. Biz burada risk alarak ve fedakârlık yaparak Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde sistemi değiştirme kararı aldık. 24 Haziran’da 16 Nisan’ın önemini gerçek anlamı ile herkes anlamış olacak. 24 Haziran’da milletvekillerimize ve Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek vermemiz lazım. Çünkü ayaklarımızdaki prangalardan kurtulmuş olacağız. Daha özgür, barış içerisinde, adaleti daha güçlü bir devlet haline geleceğiz. Çünkü biz bu sistemle daha fazla yürümeyeceğini düşünüyoruz. 24 Haziran’da bu hantal yapı tamamen bitecek. 24 Haziran’a kadar olan süreçte bütün partilerin olumlu bir dil kullanarak doğru seçim çalışmaları yapmalarını temenni ediyorum. Milletimizin vereceği her türlü karar bizim için çok önemlidir. Herkesin de milletimizin kararına saygı duymasını beklerim” sözlerine yer verdi.

YENİ SİSTEMDE TÜRKİYEYİ NASIL OLACAK?

Yeni sistemde nasıl bir Türkiye olacağı hakkında açıklamalarda bulunan Görgel; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin gelişimi ve büyüme sürecinde büyük emekleri vardır. Artık kabuklarına sığmayan bir Türkiye var. Yeni Hükümet Sistemi ile mevcut sistemdeki sorunların çözerek Türkiye’ye yeni bir bakış açısı kazandıracağını düşünüyorum. Büyük Türkiye’nin daha etkin bir biçimde hedefe ulaşmada emin adımlar ile yürümesi için Başkanlık Sistemi gereklidir” dedi.

Görgel açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Onikişubat İlçe Teşkilatı Kahramanmaraş için her zaman hazırdır. Erken seçim çalışmalarımızın startını verdik ve yoğun bir çalışma temposuna girdik. 12 Şubat İlçe Teşkilatı olarak bizde bir seçim bittiği zaman diğer seçimlerin çalışmaları başlar. Teşkilat olarak hizmetlerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz ve durmadan yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptıkları ile örnek bir teşkilatımız var. Biz süreç ne kadar yakın olursa olsun her seçime hazırız. Biz bu konuda en tecrübeli ve hazırlıklı partiyiz. Sandıktan sonuç ne çıkarsa çıksın biz milletimizin bizim hakkında verdiği karara sonuna kadar saygılıyız. Partimizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları görüyoruz, Belediyelerimizin yaptığı çalışmaları görüyoruz, halkımızın desteğinden hiçbir kuşkumuz yok”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.