Birsen Tekstil’den Mehmetçiğe büyük destek

Kahramanmaraş merkezli faaliyet gösteren Birsen Tekstil Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiklerimiz için ikinci bir yardım hazırlığı yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2018 10:56
Birsen Tekstil’den Mehmetçiğe büyük destek

HABER: EMRE BOZ

Birsen Tekstil aynı zamanda sosyal medya üzerinden Mehmetçiğe yardım göndermek isteyen bir grup vatandaşa da aracılık yapıyor.

Konu ile ilgili gazetemize özel açıklama yapan Birsen Tekstil İşletme Sahibi İlhan Birsen tamamen manevi değer yüklü bir yardım olduğunu söyledi. Hazırlattığı paketleri kendi evlatları ile gönderdiğini belirten İlhan Birsen; “Bu konuda devletimizin hiçbir şeye ihtiyacı yok. Depolar tamamı ile dolu. Oradaki askerlerimizin yardıma ihtiyacı yok ama insanlarımızın bu konuda daha duyarlı davranması adına yardım yaptık. Bunun manevi değeri çok yüksek. Kahramanmaraşlı insanlarımız bu konuda çok duyarlı. Kahramanmaraşlılar elinden geldiği kadar askerlerimize destek olmaya çalışıyor. Askerlerimiz şu anda cephedeler. O bölgede Kahramanmaraşlı bir firma olarak yer almak istedik. Askerlerimize hazırladığımız paketleri kendi evlatlarım ile gönderdim. Onların bu duruma bizzat şahit olmalarını istedim ve öyle de oldu. Tugay komutanımız bizi çağırdı ve teşekkür plaketi verdi. Biz Mehmetçiğimize bir destek daha göndermeyi planlıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız da devam ediyor” vurgusunu yaptı.

birsen-tekstil’den-mehmetcige-buyuk-destek1-001.jpg

SOSYAL MEDYA’DA TOPLANDILAR BİRSEN TEKSTİL DE DESTEK OLDU

Sosyal Medyada toplanan bir grup Kahramanmaraşlı Zeytin Dalı Harekatında terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetçikler için yardım kampanyası başlattı. Birsen Tekstil bu yardım kampanyasına aracılık yaparak desteklerini esirgemedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlhan Birsen şu sözleri kaydetti; “Sosyal medyada toplanan arkadaşlarımızın bir yardım kampanyası var. Biz de bu kampanyaya aracı olarak kendimizi dahil ettik. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız ellerinden geldiği kadarını buraya getiriyorlar. Biz de makbuz karşılığında bu yardımı kabul ediyoruz. O arkadaşlarımızın adına toplanan yardımları önümüzdeki günlerde sevkiyat halinde Mehmetçiğe ulaştıracağız. Mehmetçiğe arkasında koskoca bir Türk Milleti olduğunu hissettirmek gerekiyor. Bu yardımların maddi anlamından çok manevi değeri yüksek. Kahramanmaraşlılar bu konuda çok duyarlı. Askerlik şubesine gönüllü askerlik başvuruları yapan arkadaşlarımız oluyor”

birsen-tekstil’den-mehmetcige-buyuk-destek3-001.jpg

BİRSEN TEKSTİL KİMDİR?

İlhan Birsen, 1990 yılında Siirt’te faaliyete geçirdiği, daha sonra memleketi olan Kahramanmaraş’ta da yatırım yaparak firma merkezini Kahramanmaraş’a taşıdığı Birsen Tekstil ile ilgili gazetemize bilgiler verdi.

birsen-tekstil’den-mehmetcige-buyuk-destek2-001.jpg

İlk olarak doğu illerinde başladıklarını daha sonrasında Türkiye’nin büyük bir kısmına hizmet verdiklerini belirten İlhan Birsen; “Tekstil’in konfeksiyon üretiminde faaliyet gösteriyoruz. Üretimlerimizin yüzde 90’lık kısmını Milli Savunma Askeri Birlikler, Emniyet Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığına yapıyoruz. Üretimlerimizin çoğu kısmını askeri kıyafetler olarak yapıyoruz. Kumaş üretimlerimizi Kahramanmaraş’ta, konfeksiyon üretimlerimizi de çevre illerde yapıyoruz. Üretimlerimizin yüzde 50’lik kısmını cezaevlerinde yapıyoruz. Mahkum eğitme programı adı altında cezaevindeki kardeşlerimize eğitimler veriyoruz. Hem bizim üretimimize yardımcı oluyorlar hem de meslek sahibi oluyorlar. Bireyleri topluma kazandırma adına da büyük adım atmış oluyoruz. Bu projede devletimiz ile birlikte çalışıyoruz. Cezaevinden çıkan vatandaşlar adına toplumda iyileştirme çalışması olarak önemli adımlar atıyoruz. Biz Türk Bayrağının asılı olduğu her yerde varız”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.