“Bir Tebessüme Değer”den yüzleri güldürmeye devam

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesine bağlı Küçük sır mahallesi Çokran ve Bunsuz mahallelerindeki camileri ziyaret eden “Bir Tebessüme Değer” Gönüllüleri yaz Kuran kursuna devam eden minik yürekleri sevindirmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2019 14:44
“Bir Tebessüme Değer”den yüzleri güldürmeye devam

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren “Bir Tebessüme Değer” Topluluğu sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanya ile köy köy gezip oyuncağı, ayakkabısı ve kıyafeti olmayan çocukların ihtiyaçlarını karşılayarak çocuklara umut oluyor.

Gerçekleştirdiği organizasyonlarla büyük takdir toplayan oluşum, daha geniş çapta yardımlar yapmayı hedefliyor.

yuzleri-guldurmeye-devam1.jpg

“SEVGİ BÜTÜN KAPILARI AÇAR”

Ellerinden geldiğince çocuklara sevgiyi hissettirmek istediklerini söyleyen Bir Tebessüme Değer gönüllüleri öncüsü Fatih Akpınar, “ Sevgiyi tatmış bir çocuk kötü olamaz. Sevgiyle büyümüş bir çocuk asla topluma zarar veremez. Sevgi bütün kapıları açar, o çocukların çoğunun sevgiye, ilgiye ihtiyacı var. Her defasında dağıtıma gittiğimizde çocukların mimiklerine, hareketlerine, koşmalarına şahit olmak anlatılacak gibi değil. Öyle olunca yorgunluk yerini huzura bırakıyor. Yaşayamadığımız çocukluğu onlara yaşatmaya çalışıyoruz ve bunun mutluluğu yetiyor bizlere. Çocuklara oyuncak, ayakkabı, pamuk şekeri, dondurma dağıtarak onların yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

yuzleri-guldurmeye-devam2.jpg

yuzleri-guldurmeye-devam3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.