Bertizliler’den Başkan Okay’a ziyaret

Bertiz bölgesinin oluşturduğu Bertiz Spor Kulübü, Bertiz Eğitim ve Kültür Vakfı ve Bertiz Karamanlı Derneği temsilcileri Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2019 09:50
Bertizliler’den Başkan Okay’a ziyaret

Bertiz bölgesinin gelişmesi ve kalkınması adına çeşitli sosyal ve kültürel projeleri hayata geçiren Bertiz Eğitim ve Kültür Vakfı ile Bertiz Spor Kulübü, bu yöndeki faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda çeşitli ziyaretler yapan Bertiz Vakfı ve Spor Kulübü, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret etti.

Bertiz Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Mehmet Gürdal ve yönetim kurulunun da katıldığı ziyaret ile ilgili Bertiz Spor Kulübü Başkanı Fatih Yıldız değerlendirmelerde bulundu. Yıldız, özellikle Boyalı Güreşlerinin bu yıl yapılmamasıyla ilgili merak edilen soruların cevap bulduğunu söyledi.

Yıldız, değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Sayın Necati Okay’ı makamında ziyaret ettik. Bölgemizin en önemli spor organizasyonlarında biri olan Boyalı Güreşleriyle ilgili merak edilen sorulara cevap bulduk. Sayın Başkanımız Güreş Festivalinin daha iyi şartlarda yapılması adına bu yıl iptal edildiğini söyledi. Mevcut sahanın geçtiğimiz yıllarda da katılımın yoğun olmasıyla yetersiz kaldığını görmüştük. Bu sebeple sayın belediye başkanımızın da bizlere sözü olmuştu. Bu yıl daha hassas ve güzel çalışmalarla bu sözün yerine getirileceğini öğrendik. Mevcut güreş sahamızın şartları iyileştirilerek 2020 yılında yapılacak olan güreş festivalinin daha iyi olacağı bilgisini aldık. Özellikle büyük ilgi gören köy güreşlerinin daha güzel olması adına da çalışmalar yapıldığını öğrendik. Ben sayın Belediye Başkanımız Necati Okay’a ve ekibine bu hassas çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.