Bende şehit olmaya hazırım

Şeyh Adil Mahallesi Muhtarı Şahin Çayır gündeme ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2020 17:06
Bende şehit olmaya hazırım

İdlib’te ki hain saldırı ve Kahramanmaraş’ta şehit cenazesi ardından yaşanan olaylara değinen Çayır, “Bu yolda gerekirse devletim emretsin ben de o yavrularımızla beraber şehit olmaya hazırım” dedi.

Diriliş Haber Gazetesine gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Şeyh Adil Mahallesi Muhtarı Şahin Çayır,  “Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bu yolda gerekirse devletim emretsin ben de o yavrularımızla beraber şehit olmaya hazırım. Ne mutlu bir insanın şehit mertebesine ermesi. Keşke bende ülkem için  şehit olsam. Hepsinin mekanı cennet olsun. Rabbim ülkemizi korusun. Ülke namus demektir. Hepimiz namusumuz için yaşıyoruz.”

“Bakın cumhurbaşkanımız Rusya’ya Amerika’ya sordu. ‘Ne işiniz var sizin orada’  dedi.  Madem oradasınız bu mülteci yükünün neden birazını da onlar kabul etmiyor. Allah Sınırlarımızda vatanı koruyan tüm yavrularımızı korusun. Dualarımız onlarla.”

bende-sehit-olmaya-hazirim1.jpg

ABARTILACAK BİR DURUM YOK

Kahramanmaraş’ta şehit cenazesi sonrası yaşanan olaylara ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Çayır, polisin erken müdahalesini takdirle anarak, “Tüm bu duygusal yoğunluğa rağmen büyük çaplı bir vukuat yaşanmadan olay kapandı” dedi. Çayır şöyle konuştu:

“Bende şehit cenazesindeydim. İnsanlarımızın bir anda Suriyelilerin işletmelerine yöneldiklerini gördük. Tabi bu bir anlık acıyla öfkeyle bilhassa gençlerin yaptığı bir hareketti. Polisimiz olaya erken müdahale etti. Olay daha fazla büyümeden önlendi. Ben abartılacak bir durum görmüyorum. Gençlerimiz hızlı, insanlarımızın ciğeri yanıyor. Tüm bu duygusal yoğunluğa rağmen büyük çaplı bir vukuat yaşanmadan olay kapandı.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.