Bayraktar; “İstihdam sağladık, bölgeye renk kattık, kolaylık sunduk”

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz günlerde coşkulu bir açılış ile sektöre damga vurmaya hazırlanan Tütüncü AVM, 8 katlı binasında bir evin ihtiyacı olan her şeyi bulunduruyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:45
Bayraktar; “İstihdam sağladık, bölgeye renk kattık, kolaylık sunduk”

Gazetemize açıklamalarda bulunan Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, ekonomi anlamında dar dönemde Kahramanmaraş için iyi bir yatırım yaptıklarını söyledi. Bayraktar, bulundukları bölgeye güzel bir bina kazandırmanın yanında, vatandaşlara istihdam sağladıklarını da sözleri arasına ekledi. Bayraktar; “Tarihi Belediye Çarşısında birçok alanda 5 şubemiz ile hizmet veriyoruz. Bir çeyizde a’dan z’ye nasıl yapabiliriz diye düşündük ve AVM çalışmalarına başladık. Şu anda bulunduğumuz mağazamız 8 katlı. Bir evin ne ihtiyacı varsa bütün ürünler mağazamızda mevcut. Bu sektör bizim hayallerimizde vardı. Yatırımdan kaçılan, paranın piyasaya sürülmediği bu zamanda büyük bir yatırıma imza attık. Böyle bir dönemde Kahramanmaraş için böyle bir yeri faaliyete açtık. Aynı zamanda caddemize güzel bir bina kazandırmış olduk. Mağazamızda büyük bir istihdam sağladık. Zor bir dönemde burayı açtık ve çalışmalarımıza başladık” dedi.

Kaliteli ürünleri uygun fiyata satışa sunduklarını belirten Bayraktar; “Mağazamızda ürünlerimizi elimizden geldiği kadar uygun fiyata vatandaşlara sunacağız. Gıda sektöründeki gross marketler gibi çeyiz sektöründe de biz varız. Şubemizde açık hesapla satış yapmıyoruz. Açık hesap karlılığı ile bu işin içerisinden çıkamayız. Açık hesap olayı son zamanlarda popüler olmaya başladı ancak ürünler çok uçuk fiyatlara satılıyor. Bizde durum bunların tam tersi. Şu anda nakit ya da kredi kartına taksit ile satış yapıyoruz. Vatandaşımız kart ayarlıyor, ancak öyle taksit yapabiliyoruz. Bu şekilde alışveriş yaptığı zaman vatandaşımız yüzde 50 kazanç sağlayacak. Halkımız gelsin test etsin ondan sonra kararını versin” ifadelerini kullandı.

KAMPANYALAR 21 NİSAN’A KADAR DEVAM EDİYOR

Açılışa özel başlattıkları kampanyanın 21 Nisan’a kadar süreceğini belirten Bayraktar, vatandaşları gezip görmeleri adına AVM’ye davet etti. Bayraktar, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi; ”Vatandaşlar Tütüncü AVM’yi gerçekten çok güzel karşıladı. Ekonomi anlamında dar zamanda olduğumuz süreçte bu işe girmememiz yönünde ısrarlar oldu. Hatta batacağımızı düşünenler bile oldu ama bir yine de Kahramanmaraş’a bu yatırımı yapmamız gerektiğini düşündük. Gerçekten sektörde bütün ürünleri bir arada bulabileceğiniz yer sıkıntısı vardı. Biz bu açığı gidermek adına ekonomimizin kötü olduğu zamanda yatırımımızı yaptık. Halkımızın teveccühü sayesinde kazançlarımız hedeflediğimiz doğrultuda oldu. Bizim konseptimiz alışılmışın dışında olduğu için avantajlı bir şekilde ilerliyoruz. Vatandaşlarımızın geri dönüşleri de olumlu oluyor. 30 martta kampanyamızı başlattık, 21 nisana kadar da devam edeceğiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.