Başkonuş’ta Dev Şenlik

Geleneksel Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Yayla Şenliğinin 3. sü Başkonuş yaylasında başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2021 23:56
Başkonuş’ta Dev Şenlik

Geleneksel muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları yayla şenliğinin 3.sü Başkonuş yaylasında gerçekleşti. Programda konuşma yapan Erkoç şenliği, hem Başkonuş’un güzelliklerini ülkemize duyurmak açısından hem de birlik ve beraberliği pekiştirmek açısından önemli bir toplantı olarak niteledi.

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Geleneksel muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları yayla şenliği birbirinden eğlenceli etkinliklere sahne oldu. Etkinlikte konuşma yapan isimler birlik ve beraberlik vurgusu yaparken milletin arasına nifak tohumu saçan hainlere karşı duyarlılık çağrısı yapıldı.

7-001.jpg“BURASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN YERİ”

Programda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç şenliği güzelliklerini ülkemize duyurmak açısından hem de birlik ve beraberliği pekiştirmek açısından önemli bir toplantı olarak nitelerken şu mesajları verdi:

“Bu program birlik ve beraberlik toplantısıdır. Kahramanmaraşlı olmanın en güzel örneği bu etkinlikte kendini göstermektedir. Burada şehrimizin her mahallesinden muhtarlarımızla bir aradayız. Burası birlik beraberlik ve kaynaşma yeri. Burası omuz omuza durma yeri. Burada yürekler Kahramanmaraş için atıyor. Başkonuş yaylası hem ülkemizin hem şehrimizin en güzel yerlerinden birisi. Hem buranın güzelliklerini ülkemize duyurmak açısından hem de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek açısından bu toplantı çok önemli.

Burada amaç yapıp ettiklerimizi anlatmak değil, o işi zaten hergün yetkili amirlerimizle yapıyoruz burada amaç stres atma tanışma ve kaynaşmadır. Burada mutlu ve huzurlu bir gün geçirmek hepimizin ortak niyeti.”

8-002.jpg

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM KILSIN”

Bir diğer konuşmacı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal’dı. Ülkemizin yaşadığı sıkıntıları hatırlatan Sezal, Birlik ve beraberliğin devamı için dua etti. Sezal,

“Son zamanlarda ülkemizin yaşadığı sıkıntılar, üzerimize oynanan oyunlar hepimizin malumu. 2015’ten bugüne kadar ülkemiz pekçok badire atlattı. 17-25 Aralıkla başlayan Gezi Olaylarıyla devam eden, 15 Temmuzla zirveye ulaşan ve bugün ekonomik baskılarla kendini gösteren sıkıntıların hepsini burada göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik sayesinde aştık. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Aramıza nifak tohumu serpenlere mani olsun” dedi.

9.jpg

“BELEDİYECİLİK DEMEK GECE GÜNDÜZ HİZMET DEMEK”

Ak Parti İl başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici de konuşmacılar arasındaydı. Belediyeciliğin önemine vurgu yapan Debgici, vatandaşa hizmet için çalışan muhtarları emeklerinden dolayı kutladı.

“Geçen yıl ve daha evvelki yıllarda da bu organizasyon yapılmış ve şehrimizin bu güzide bölgesinde bu güzel programı birlikte icra etmiştik. Yine bu yıl güzel bir cumartesi günü değerli kardeşlerimizle beraberiz. Allah yolumuzu açık etsin hepinize saygılarımı sunuyorum. AK Parti de belediyecilik demek gece gündüz hizmet demek ve tüm kardeşlerimizle beraber yol yürümek demek. Burada diğer ilçe belediye başkanlarımız da var. Şehrimizin daha ileri gitmesi için elbirliği ile gece gündüz demeden çalışıyorlar. Burada emek veren belediye hizmetlerimizin önünü açan değerli bakanlarımız ve değerli milletvekillerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkanlarımız burada dağ tepe demeden koşuşturuyorlar. Onlarda Ankara’da buraya nasıl hizmet gelir belediyelerimiz bu hizmetlerden en faydalı şekilde nasıl yararlanır, hemşehrilerimiz bu hizmetlere daha çabuk nasıl ulaşırım telaşındalar ve bizde bu hizmetlere aracı oluyoruz. Bir kez daha bu hizmetlere emeği geçen herkesi kutluyorum.”

2-022.jpg3-009.jpg4-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.