Başkan Satcı'dan, yerel seçimler ve şehrin ekonomisi açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı Cumhur İttifakı, yerel seçimler ve şehrin ekonomisi ile ilgili açıklamalar yaptı. Satıcı, “Cumhur İttifakı Dulkadiroğlu bölgesinde ayak basmadık yer bırakmayacak” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2019 11:31
Başkan Satcı'dan, yerel seçimler ve şehrin ekonomisi açıklaması

YEREL SEÇİMLERLE YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDESİNİZ, BİR İTTİFAK SÜRECİ VAR TABANDA KARŞILIK VAR MI? SEÇİM ÇALIŞMALARINIZ NASIL GİDİYOR.

Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti birleşti. Büyükşehir Belediyesinde Hayrettin Güngör ve Dulkadiroğlu Belediyesinde mevcut Belediye Başkanı Necati Okay’ı aday gösterdik. Adaylarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aday tanıtım toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Ertuğrul Doğan Bey’in bir cümlesi var; “Biz ülkücüler için Adana’da Hüseyin Sözlü Başkanımız neyi ifade ediyorsa Kahramanmaraş’ta da Hayrettin Güngör Başkanımız aynı şeyi ifade ediyor”. Bunu kendimiz ifade edecek olursak; Nurhak’ta Battal Kaya neyi ifade ediyorsa, Necati Okay aynı şeyi ifade ediyor bizim için. Şöyle ki biz seçim çalışmalarımızı mevcut muhtarlarımız ve muhtar adaylarımızı ziyaret ederek yapıyoruz. Cumhur İttifakı kapsamında Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Bey ile şöyle bir koordine içerisindeyiz; Adeta bir öncü kuvvet gibi bir mahalleyi geziyor Necati Okay başkanımıza istek ve dilekleri bildiriyoruz. Necati Okay Bey’de bizden sonra bazı yerlerde bizden önce ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Cumhur İttifakı sahada, normal yaşantımızda, teşkilatlarımızın içerisinde de var. Çalışmalarımızı sürdürürken Cumhur İttifakı Dulkadiroğlu bölgesinde ayak basmadık yer bırakmayacak diyoruz.

VATANDAŞLARIN CUMHUR İTTİFAKI BÜNYESİNDE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NE TEPKİLERİ NASIL?

1999 yılında üç milletvekilini yolladığımızda meclise Dulkadiroğlu bölgesi bizim kalemizdi. Dulkadiroğlu bölgesinde seçmenle kesinlikle yabancılık çekmiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’de ülkemiz ne zaman dara düşse, ülkenin sigortası gibi önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturuyla hareket etmesinden dolayı gittiğimiz yerlerde halkın teveccühüyle karşılaşıyoruz. Cumhur İttifakına yaklaşım ise Dulkadiroğlu bölgesinde 30 yaş üzeri hemen hemen herkes bir kere Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermiş veya AK Parti olmasa tek oy verecekleri siyasi kuruluş Milliyetçi Hareket Partisi olduğu yönünde bir yapı var. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay çıtayı olumlu derece fazlasıyla yükseltmiş. En ücra noktalara merkeze uzak yerlere ilçe merkezi gibi hizmetler götürülmüş durumda. Bizler gezerken devletimiz var diyerek gezdik. Şehir merkezinde ki konfor artık kırsal alanda da var. Tepkiler elbette var fakat aldıkları kaliteli hizmetin kalitesinin daha da artması yönünde. Yapan, yaptıran, isteyen ve vesile olan herkese teşekkür ediyoruz.

ŞEHRİN EKONOMİSİ İLE İLGİLİ NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ? SEÇİMDEN SONRA HAREKETLENECEK BİR YAPI VAR MI?

Ülkemiz mevcut üretimini artırmasıyla birlikte ekonomi olduğundan daha üst evrelere ulaşacaktır. Tarım ve hayvancılık bunun başında geliyor. Dulkadiroğlu bölgesi tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yaşandığı yerler hatta büyük çiftliklerin birçoğu Dulkadiroğlu bölgesinde. Devletimiz her şeyin farkında, ciddi projeler üretiyor. Bunu şu şekilde örneklendirebiliriz; yakın tarihte Kahramanmaraş seracılık organize sanayi bölgesiyle tanışacak. Bunula alakalı ciddi bir çalışma var şehir için çok önemli. Mevut seralara yüzde 50 teşvik var. Kahramanmaraş’ta da önümüzde ki süreçte ciddi çalışmalar olacak.

SON OLARAK NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Cumhur İttifakı olarak AK Parti teşkilat ile çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Yine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Ertuğrul Doğan Bey’in defaen söylediği cümleyle izahatımı sürdüreyim; Bize Kahramanmaraş’ta 11 ilçe bir de büyükşehir belediyesi verildi bu düsturda hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.