Başkan Özdemir, basın toplantısında açıkladı!

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, 24 Şubatta düzenlenecek Kahramanmaraş 6.Olağan İl Kongresi öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2018 13:30
Başkan Özdemir, basın toplantısında açıkladı!

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, "Bugün İl binamızda çok güzel ve bizim için çok önemli bir haberi şehrimizin basın mensupları ile paylaşmak için bir araya geldik. Partimizin kurucusu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, davamızın lideri Recep Tayyip Erdoğan 24 Şubatta şehrimize teşrif edecektir. Bu kapsamda bizimde onur konuğumuz Cumhurbaşkanımız olacak ve 24 Şubat saat 12.00’de il kongremizi gerçekleştireceğiz. Aslında buna kongre demek haksızlık olur, Cumhurbaşkanımızın katıldığı her kongre bir mitinge dönüşüyor. Özellikle bugünlerde verdiği mücadele ile bütün dünyanın takdirini kazanan ve dikkat ile izlenen, yüzyılın liderinin şehrimize gelişi olacak. Bizim de ona yakışır bir karşılama ve program yapmamız gerekiyor’’ dedi.

baskan-ozdemir,-basin-toplantisinda-acikladi!2.jpg

Kongrelerin hazırlık aşaması ile ilgili bilgi veren Özdemir,  ‘’İl başkanlarının performansları değerlendiriliyor. Başkanlar ile ilgili görüşler ve yaptıkları çalışmaların incelenmesi sonrası istişareler yapılıyor. Genel Merkezin kendi değerlendirmeleri oluyor. İl başkanının devam edip etmeyeceği yönünde verilen karar sonrası devam edecek il başkanlarına bir kongre tarihi veriliyor’’ diyerek kongre tarihi aldığı günü anlattı. Cuma günü düzenlenen İl Başkanları toplantısı sonrasında teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş, bize Osmaniye’ye Kayseri’ye ve Malatya’ya İl Kongresi için tarih verdi. Osmaniye ve Kahramanmaraş’a Cumhurbaşkanımız, Kayseri ve Malatya’ya Başbakanımız Binali Yıldırım teşrif edecek.

baskan-ozdemir,-basin-toplantisinda-acikladi!1.jpg

Kongrenin düzenleneceği salon hakkında bilgi veren Başkan Özdemir, ‘’Terminal binamızın arkasında yeni yapılan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze ait spor kompleksimiz var. 3500 koltuk kapasiteli kongremiz burada yapılacak.  Toplam kapasitesi zeminle birlikte 6600 kişiyi alabilecek bir salon. Programın büyük bölümünün dışarıda geçeceğini tahmin ediyorum. Orada da 35-40 bin kişiyi misafir edecek ve miting yapılabilecek bir alan var. Büyük bir kalabalığın olacağını düşünüyorum. Hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kaynak: Maraş Pusula Haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.