Başkan Okur’dan Seçim Teşekkürü

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2.turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen destekten dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2023 16:58
Başkan Okur’dan Seçim Teşekkürü

Başkan Okur, “Elbistan, tarihinin en yüksek oyunu alarak bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan dedi” ifadesini kullandı.
‘Kazanan milletimiz, kazanan devletimiz, kazanan güçlü Türkiye olmuştur” diyen AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur, Türkiye Yüzyılının adımlarının 28 Mayıs’ta başladığını söyledi.
Başkan Okur, açıklamasında; “Aziz milletimiz, “söz de, karar da, gelecek de milletindir” diyerek bir kez daha “doğru adam”da karar kılmış ve Türkiye Yüzyılının meşalesini yakmıştır. Kazanan milletimiz, kazanan devletimiz, kazanan güçlü Türkiye olmuştur. Milletimizin kararı nettir: Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğiyle yeniden büyük Türkiye yürüyüşü kesintisiz devam edecektir” şeklinde konuştu.
Başkan Okur, şunları söyledi:
“AK Partimize ve Cumhur İttifakımıza gönül veren, emek veren, gayret gösteren tüm sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, avukatlarımıza, okul başkanlarımıza ve bu süreci başarıyla koordine eden ilçe yönetim kurulumuza, meclis üyelerimize mahalle başkanlarımıza ve teşkilatımızın tüm kademelerine teşekkür ediyorum.
"Sandık seçimin namusudur" anlayışı içinde sandığa sahip çıkan teşkilat mensuplarımıza ve kıymetli mesai arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Yaklaşık 3 ay boyunca; acılarına, hüzünlerine rağmen gece-gündüz demeden, canla başla emek verdiler. Bizim tek derdimiz; milletimiz ve geleceğimiz. Bugün Kahramanmaraş’ımızda seçim sonuçlarındaki zaferimize baktığımızda bunun karşılığını fazlaca aldığımızı düşünüyorum.
Bu ‘hizmet aşkı sorumluluğu’ ile dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim; bu büyük zaferde emeği geçen tüm teşkilat mensubu kardeşlerimden razı olsun. Birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Desteğini bizden esirgemeyen milletimize minnettarız. Hemşerilerimize layık olabilmek için gece gündüz demeden koşturuyoruz, inşallah koşturmaya devam edeceğiz.”

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.