Başkan Okay, yeni projelerini açıkladı! Kırsal Mahallelere bizim kadar hizmet yapan yoktur

Cumhur İttifakı AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay, yerel seçim sürecinin sonlarına doğru basın mensupları ile bir araya gelerek, yapmış olduğu ve yapacağı projelerini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2019 16:25
Başkan Okay, yeni projelerini açıkladı! Kırsal Mahallelere bizim kadar hizmet yapan yoktur

Yerel seçim sürecinin sonlarına doğru basın mensupları ile bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay, 5 yıllık belediye başkanlığı sürecinde yapmış olduğu projelerini ve yeni dönemde başkan olursa Dulkadiroğlu ilçesi için yapacağı projelerini açıkladı.

BEKA MESELESİ

Cumhur İttifakı AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Okay, Parti binasında basın mensupları ile yerel seçim’e 9 kala bir araya geldi. Toplantının başında seçmenlere seslenerek yapılan ittifakın bir beka meselesi olduğuna değinerek şu açıklamalarda bulundu, “İki parti bir araya gelerek önceliğini devlet, millet ve vatan diyerek oluşturulan Cumhur İttifakı hem Türkiye’de hem de Kahramanmaraş’ta benimsenerek, bu ittifakı bozmaya çalışanlara karşı sağlam bir duruş gösterdi. Seçim sürecinde yapılan 2 ya da 3 aylık çalışma ile seçim kazanılmaz. Geri dönük olarak 5 yıllık dönemde yapılan hizmetler asıl önemli olan.”

KIRSALA BİZİM KADAR HİZMET GÖTÜREN YOKTUR

Başkan Okay açıklamalarına 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anlatarak devam etti, “Biz Türkiye’de kırsal mahallere yapılan hizmetle konusunda iddialıyız. Çünkü kırsal mahallemizin ücra köşelerinde iki üç evin bulunduğu bölgelere bile yol yaptık ve parke döşedik. Bu hizmeti yapan başka bir ilçe yoktur. Şehir merkezi ve Kırsal mahallerimiz de 603 kilometre parke yaptık, 240 kilometre stabilize yol, 150 kilometre yeni yol güzergahı oluşturduk.”

KAMU KÜLLEYİSENİN YÜZDE 99’U TAMAM

Göreve geldiğimiz dönemde yeni imar planı oluşturacağımıza söz vermiştik ve bunu yaptık da diyen Başkan Okay konuşmasına şu şekilde devam etti “Kamuoyunun da görüşlerini ve önerilerin alarak Dulkadiroğlu’nda yeni bir imarı planı oluşturacağız dedik ve göreve gelir gelmez bu imar planı ile ilgili detaylı çalışmalar başlattık. 50 dönümlük bir alanda kamu külleyesi projemizi başlattık ve şuan aşamada külliyemizin yüzde 99 oranında tamamladık. İlçe emniyet binasının inşaatı yakın bir zamanda başlayacak ve tarım il müdürlüğünün de yerini teslim ettik.”

BÖLGEYE ENERJİ VE SİNERJİ KATACAK

Kamu Külliyesinin bölgeye enerji getireceğini söyleyen Başkan Okay, “Kaymakamlık binasının inşaatı hızla ilerlemekte. Diğer kurumların hepsi, tabu dahil kaymakamlık binamızın içeresinde hizmet verecek. Kamu külliyesi projesi bölgeye büyük bir enerji ve sinerji katacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.