Başkan Mahçiçek'ten flaş açıklama! 'Bu terör kuşatmasını yaracağız'

Kahramanmaraş’a art arda gelen şehit haberleri ile birlikte Belediye Başkanlarının açıklamaları devam ediyor. Son olarak Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2020 11:53
Başkan Mahçiçek'ten flaş açıklama! 'Bu terör kuşatmasını yaracağız'

Şehitlerimize rahmet dileyerek sözlerine başlayan Başkan Mahçiçek; “Çok üzgün olduğumuzu açıkça ifade edebiliriz. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, ailelerine sabırlar diliyoruz. Türkiye’nin etrafını kuşatmaya çalışan küresel güçler bir gün bunun karşılığını alacaklar. Bize ihanet eden emperyalist güçlere gereken cevaplar veriliyor. Bu terör kuşatmasını yaracağız.

Cumhurbaşkanımız ile beraber, Meral Akşener, Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun birlik mesajları vermeleri gerekiyor. Aynı zamanda bizim de tek millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız büyük önem taşıyor. Türkiye bir taraftan askeri olarak müdahalesini yapıyor, diğer yandan da diplomatik olarak müdahalesini yapıyor. İçinde bulunduğumuz durum NATO’nun harekete geçirilmesini sağlamaya çalışıyor. NATO bugün olağanüstü olarak toplanacak. Diplomatik çalışmalarımız da son sürat devam ediyor, inşallah sonuç alınacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.