Başkan Kayış: “Kahramanmaraşlıyız, uyuşturucuya karşıyız”

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış, Er-Kır Basın Yayın Şirketini ziyaret ederek 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2018 10:01
Başkan Kayış: “Kahramanmaraşlıyız, uyuşturucuya karşıyız”

HABER: HANZALA YILDIZ

Uyuşturucu ile mücadelede bir üst safhaya geçildiğini kaydeden Başkan Kayış, Türk Gençliğini Uyuşturucu ile mücadeleye destek vermeye çağırdı.

‘Kahramanmaraşlıyız, Uyuşturucuya Karşıyız’ sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Başkan Kayış, Emniyet Birimleri ile istişareli bir şekilde hareket ederek uyuşturucu ile mücadele ve farkındalık oluşturmak adına yeni adımlar atılacağını kaydetti.

Başkan Kayış açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı olarak 10 Ocak Gazeteciler gününüzü kutluyorum. Biz Ülkü Ocakları olarak Türk gençliğinin her zaman yanında olmuş ve Türk gençliğinin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için büyük çabalar sarf etmiş bir kuruluşuz. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un başlattığı ‘Yeni Cephemiz Uyuşturucu ile Mücadeledir’, sloganından sonra uyuşturucu ile mücadelede daha etkin rol alarak basın bildirileri, Broşürler ve bütün etkin yollar denenerek gençlerin uyuşturucuya düşmemesi ve uyuşturucu bataklığından kurtulması için Devlet kuruluşları ile ortaklaşa hareket ederek beraber çalışmalar yürütüyoruz ve yürütmeye de devam edeceğiz.

Uyuşturucu bataklığı maalesef Türk gençliğimizin üzerine çökmüş bir karabulut gibidir. Bu karabulutu dağıtmanın tek yolu, Türk gençliğini bilinçli yetiştirmek ve asıl bünyesinin farkına varmasını sağlamaktır. Ülkü Ocakları olarak gençlerimize var olduğu asıl gücün farkına varmasını sağlayıp, Kanlarındaki asilliğin farkına varmalarını sağlayarak gençlerimizi uyuşturucu bataklığından uzak tutuyoruz. Uyuşturucu bataklığında olan gençlerimiz için de her geçen gün yeni projeler üreterek o bataklıktan kurtarmak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.