Barak Elektrik Trabzon Bulvarında hizmete açıldı

Kahramanmaraş Barak Elektrik İş yeri sahibi Fazlı Barak, Barak Elektrik olarak müşterilerine kaliteli ürün ve hizmeti uygun fiyata sunmak üzere yeni yerlerinde hizmete açıldıklarını ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2017 10:18
Barak Elektrik Trabzon Bulvarında hizmete açıldı

Trabzon Caddesi Germenicia Otel yanında hizmete açılan Barak Elektrik, kuruluş amaçları arasında müşteri memnuniyeti ön planda tutarak, Kahramanmaraş’ta Sektörün zirvesi olmaya şimdiden aday olarak gösteriliyor.

Avize sektörünün çok geniş ve kapsamlı bir sektör olduğunu değinen Barak, İnsanların hayal dünyasına hitap eden ve evlerindeki günlük kullanım eşyaları ile uyum sağlayan Avizelerin daha çok satıldığını ve dikkat çektiğini söyledi.

barak-elektrik-trabzon-bulvarinda-hizmete-acildi2.jpg

‘Dünyanızı Aydınlatacağız’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Barak Elektrik Fazlı Barak, Kahramanmaraş’ta Elektrik Sektöründe müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartarak, Sektörde zirveye tırmanmak istediklerini dile getirdi.

Sektöründe lider firmalar ile başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydeden Fazlı Barak, Kahramanmaraş halkına çağrıda bulunarak: ‘Gelsinler Barak Elektriği ziyaret etsinler, işyerimizi tanısınlar, Müşteri anlayışımızı görsünler ve bizi tanımadan Avize ve Elektrik malzemesi alışverişi yapmasınlar’ dedi.

barak-elektrik-trabzon-bulvarinda-hizmete-acildi1.jpg

Barak: “Barak Elektrik 2015 tarihinde İsa Divanlı mahallesi Sarayaltı caddesin de kurulmuş bir firmayız. İki buçuk yıl içerisinde iyi bir gelişme göstererek yeni yerimizde yani Germenicia Otel yanında, Başka bir tarif ile Dulkadiroğlu Nüfus Müdürlüğü karşısında yeni yerimizle hizmete açıldık.

Daha önce sektörde bir çok lider firmalar ile birçok başarılı çalışmalara imza attık. Bizim kuruluş amacımız Müşterilerimize güler yüzlü hizmet vererek kaliteyi ön plana çıkarmaktır. Daha önce Saray Altı civarında hizmet verirken mevcut yerimiz bize yetmemeye başlayınca daha sonra yeni yerimiz olan Dulkadiroğlu Nüfus müdürlüğü karşısında müşterilerimize hizmet sunmaya başladık.

barak-elektrik-trabzon-bulvarinda-hizmete-acildi3.jpg

Barak Elektrik olarak çalıştığımız firmalardan bazılarını sıralayacak olursak, Envar İnşaat, Safran İnşaat, Has Seyda İnşaat, Cerit Mühendislik İnşaat, Uyan Kardeşler İnşaat, Ven Mühendislik İnşaat olarak sıralayabiliriz. Bunun yanı sıra satışını yaptığımız bazı ürünlerden bahsedecek olursak: Hes Kablo, Vatan Kablo, Öznur Kablo, Göldağı Kablo, Siemens, Legrand, Siğma, Oag , Günsan, Mepa, OSRAM, Nural, Bio Led. olarak sıralayabiliriz.”

BARAK ELEKTRİĞİ ZİYARET ETMEDEN ALIŞVERİŞE BAŞLAMAYIN

Barak Elektrik olarak açılışa özel indirimler ile sektöre farklı bir bakış açışı kazandırmak istediklerini vurgulayan Fazlı Barak, Kahramanmaraş halkına çağrıda bulunarak Barak Elektriği ziyaret ettikten sonra sektör araştırmasına girmelerini tavsiye etti. Fazlı

Barak açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Barak Elektrik olarak bizi farklı kılan kaliteyi uygun fiyata vermektir. Avize Sektörü apayrı bir sektör, İnsanlarımız perdesine, Halısına ve oturma grubuna göre avize alıyor. Avize sektörü de sürekli gelişen ve gelişmeye açık bir sektör. Elektrik ile ilgili ne varsa insanlar bizden temin edebilir. Şu anda elimizde beş bine yakın çeşit var. Daha fazla ürünü müşterilerimize sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz ancak elektrik sektöründe sınır yoktur. Müşterilerimize son olarak çağrımız eğer elektrik ve avize ile ilgili alışveriş yapacaklarsa bize uğramadan geçmesinler, Sektör araştırmasına bizden başlasınlar.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum