Asırlık destana özel 3 yayın

Erkır Basın Yayın ve Süper Medya Ailesi olarak Kahramanmaraş’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında ummalı bir çalışama ile 3 yayın organında destanımızı işleyerek farkımızı ortaya koyduk.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2020 10:07
Asırlık destana özel 3 yayın

Kahramanmaraş’ımızın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı münasebetiyle, Diriliş Haber Gazetesi, Maraştan Gazetesi ve Süper Kahramanmaraş Dergisi olarak 12 Şubat mücadelesindeki kahramanlarımızı sayfa sütunlarımıza taşıdık. Çıkardığımız bu yayınlar ile ilgili çok özel açıklamalarda bulunan Genel Koordinatörümüz Ali Erkan Kiraz; “Kurtuluşun 100. Yılına özel hazırladığımız yayınlarla, şehirde öncü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle SÜPER MARAŞ dergisinde yıllardır yapılmayanı yaparak sadece kurtuluş kahramanları ve biyografilerinin olduğu bir çalışma hazırladık.

asirlik-destana-ozel-3-yayin1.jpg

(HATIRA NİTELİĞİ TAŞISIN DİYE) Alanlarında tek olan MARAŞTAN gazetesinin ve DİRİLİŞ HABER gazetesinin içerik yoğunluğunu da bugüne özel hazırladık. 3 yayında da ayrı, ayrı teveccüh gösteren firmalara ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ederken, Dünyada benzeri olmayan bu kurtuluş destanında mücadele veren şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

ERKIR BASIN YAYIN VE SÜPER MEDYA AİLESİ OLARAK 12 ŞUBAT KURTULUŞ BAYRAMIMIZI KUTLUYOR, TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.