“Artık üretim zamanı”

Kahramanmaraş Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yemliha Öksüz 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2018 10:43
“Artık üretim zamanı”

HABER: EMRE BOZ

Partilerin seçimden bekledikleri oyu aldıklarını belirten Öksüz, artık hızlı bir şekilde üretim yapma zamanı sözlerine yer verdi.

Yemliha Öksüz; “Seçim sonuçları, seçime giren bütün partileri memnun etti. Çünkü, her parti aşağı yukarı beklediği sonucu aldı ve hepsi de kendini mutlu hissediyor. Ana damar olan CHP ve AK Parti oy kaybettiler. Bu partilerin kaybettiği oylar da diğer partilere dağıldı. Ancak kendini tatmin etmek açısından herkes memnun. Yeni sistemde bunların sıkıntıları ile karşı karşıya kalınabilir. AK Parti artık tek başına iktidar değil. Cumhurbaşkanlığı sistemi olmasaydı, hükümet koalisyon kurmak zorunda kalacaktı. Mecliste de ince eleyip sık dokunulması lazım. İki tarafı memnun edecek bir çözüm yolu bulunması lazım. Bir tarafı memnun eden işin, diğer tarafı rahatsız etmemesi gerekir. Bir de milletimizin hayatına devam edip üretim yapması lazım. Bu seçim tartışmaları artık son bulmalı. Bütün meslek erbapları en iyi işi ben yapacağım zihniyeti ile devam etmeli. Siyasetçilerimizin doğruları vatandaşlara olduğu gibi aktarması gerekiyor. AK Parti Kahramanmaraş’ta çok oy kaybetti. Bu kadar alınan oyda Büyükşehir Belediyemizin katkısı çok büyük. Bu kadar hizmete rağmen bir oy kaybı varsa, bu konunun iyi düşünülmesi lazım. Gençlerimizden bir şekilde yararlanmamız gerekiyor. Gençlerimizin üretime yönlendirilmesi lazım. Bütün gençlerimiz memur olmak istiyor. Memurluktan daha iyi bir çok sektörümüz var. 80 milyondan memur olmaz, bunun sonucunda krizler meydana gelir. Bir de yatırım ile üretim yapmak isteyen kardeşlerimiz evrak dolandırma yüzüne iş yapmaktan vazgeçiyor. Yeni sistem ile bu kolaylaşacak” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.