Arsan otelden hemşire misafirlerine jest

Koronavirüs ile mücadelede en önde yer alan sağlık çalışanlarından evine gidemeyenlere otellerini açarak ücretsiz misafir eden Arsan Otel, Hemşireler gününde, otelde kalan hemşirelere anlamlı bir sürpriz yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2020 13:58
Arsan otelden hemşire misafirlerine jest

Tüm dünyada etkisini hızla sürdüren ve Türkiye’de kontrol altına alınan Koronavirüsle mücadele de en ön saflarda yer alan sağlık çalışanları, ailelerin sağlığını düşünerek evlerine gidememiş, Arsan otel ise kapılarını sağlık çalışanlarına açarak ücretsiz misafir etmeye başlamıştı.

Sağlık çalışanlarına misafirperverliğin en güzel örneklerini yaşatmaya devam eden Arsal Otel yetkilileri otelde misafir ettikleri Hemşirelere, hemşireler gününde sürpriz yaptı. Otelde kalan sağlık çalışanlarının her gün odalarını dezenfekte eden otel çalışanları hemşireler gününde her hemşirenin odasına bir kırmızı gül bırakarak; “gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan tüm hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun” notunu bıraktı.

Hastanelerdeki işlerinin ardından otelde odalarına dinlenmek için gelen hemşireler ise bu özel jest karşısında duygulandı. Hemşireler Arsan otel yetkilileri ve Yönetim kuruluna teşekkür ederek yapılan jesti sosyal medya hesaplarında paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.