Araç alanların ilk durağı burası! Yeni gelir kapısı

Kahramanmaraş’ta oto elektrikçilerinin yeni gelir kapısı teknolojik cihazlar oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2020 16:34
Araç alanların ilk durağı burası! Yeni gelir kapısı

Gelişen teknoloji Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi’nde oto elektrikçilerine de yansıdı. Sanayi sitesine oto elektrikçiliği yapan Fehmi Bekereci (35), sürücülerin ilk duraklarını oto elekçiler olduğunu söyledi.

arac-alanlarin-ilk-duragi-burasi!-yeni-gelir-kapisi2.jpg

Babasından devraldığı mesleği sürdürdüğünü ifade eden Bekereci, iş yerine günde ortalama 30 kişinin gelip, bakım ve onarımın gibi işlemler yaptığını ifade etti. Teknolojik cihazların artması ile otomobil aksesuarlarının da çeşitlendiğini ifade eden Bekereci, sürücülerin genellikle multimedya, kamera ve sis sistemleri ile GPS destekli cihazları taktırdığını ifade etti.

arac-alanlarin-ilk-duragi-burasi!-yeni-gelir-kapisi1.jpg

Bekereci, “Navigasyon sistemlerimiz var internet ve GPS destekli olaraktan yanılma payları çok düşük. Bu ürünlerle WİFİ üzerinden iletişimde sağlayabiliyor ve insanlar artık araçlarına monte edilen cihazlarla internette gezinip 24 saat televizyon da izleyebiliyor. Özellikle park sensörü çok fazla rağbet görüyor. Bunun yanı sıra trafik kazalarında önemli bir paya sahip olan kamera sistemleri sürücülerin ilgisini çekiyor. Sürücülerimiz bu ürünlerin farklı far ve ledli ışıkları da tercih ediyor” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.