Ana gaye devletin ve milletin bekası

Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal Yerel Seçimlerin Yaklaşmasıyla Cumhur İttifakının toplumda olumlu karşılık bulduğunu vurguladı. Dal, “Devletin ve Milletin Bekası İçin Cumhur İttifakı” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2019 11:36
Ana gaye devletin ve milletin bekası

BU DÖNEM FARKLI BİR SÜRECİN İÇERİSİNDEYİZ YENİ BİR ÇALIŞMA SİSTEMİYLE KARŞIKARŞIYAYIZ CUMHUR İTTİFAKINI NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?

İki liderin önderliğini ettiğini tabanda da karşılık bulmuş bir ittifak. Halktan da böyle bir birlik beraberlik beklentisi vardı ve gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemiyle bu birlikteliğin pazara kadar değil mezara kadar olacağını iki liderde duruşuyla gösterdi. Halk tarafından güzel dönütler alıyoruz. Önceki süreçte seçim çalışmaları için vatandaşın yanına gittiğimiz zaman ya da AK Partili arkadaşlarımız gittikleri zaman seçmen iki tarafa da yok diyemiyor bir bakıma arada kalıyordu. Bugün ise ittifakın karşılığını görüyor. Kırsal mahallelere gittiğimizde bu birlik beraberliklerden memnun olduklarını ve çok güzel bir yapılanmaya gidildiğini belirtiyorlar.

PARTİ TABANLARINDA CUMHUR İTTİFAKI KARŞILIK BULDU MU?

Milliyetçi Hareket Partisi lider teşkilat doktrini üzerine kurulu bir partidir. Bizde lideri tartışamayız, liderin ağzından çıkan her kelimeyi emir telakki ederiz. Bizim için bu konuyla ilgili bir sorun yok. Teşkilatın tabanı gayet olumlu karşılıyor.

SEÇİME YÖNELİK SIRA DIŞI ALDIĞINIZ BİR TEPKİ VAR MI?

Daha öncesi dönemlerde kendimizi anlatmaktan siyaset yapmaya fırsat bulamıyorduk. Aldığımız olağanüstü bir tepki yok. Özellikle 15 Temmuz sürecinden sonra halkımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Bey’in ne kadar dürüst bir lider olduğunu makam ve mevki peşinde olmadığını hatta 7 Haziran sürecinde başbakanlığı elinin tersiyle ittiğini görüldü. Bugün çalışma için gittiğimiz yerlerde vatandaşa kendimizi anlatmıyoruz, vatandaş bize kendisini anlatıyor. Bu ise memnun edici bir durum.

ŞEHRİN VE İLÇENİN EKONOMİSİYLE İLGİLİ ÖNÜMÜZDE Kİ SÜRECİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Ülke bir savaş veriyor, bir beka meselesi diyoruz. Bu savaş illaki tankla, topla, tüfekle olmuyor bunu yanı sıra ekonomi alanında bir savaş veriyoruz. Biz Türk milletini tankla, topla korkutamaz, yıldıramazlar. Anca bu tür ekonomi alanında saldırılar gerçekleştirmeye çalışır, yatırımcıları geri çağırırlar. Borsa manipülasyon yaparak ekonomiye zarar vermeye çalışıyorlar. Ama iki liderin sayesinde ön görü ve dik duruş sergilemesiyle son yaşanan ekonomik saldırıda nispeten atlatıldı. Seçimden sonra elimiz ne kadar güçlü çıkarsak seçim sonrası süreçte vatandaşın yatırım için kendine güveni ziyadesiyle yerine gelecek. Hükümet dimdik ayakta, Milliyetçi Hareket Partisi Desteğini devam ettiriyor diyerekten vatandaş önünü görecek yatırım ve ticaretini gerçekleştirecektir. Ana gayemiz devletin ve milletin bekası için Cumhur İttifakı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.