Alper Akbaş’tan önemli açıklamalar! Elbistan’a 40 ilden fazla ödenek ayrılmış ama…

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Alper Akbaş gazetemize bulunduğu ziyarette önemli açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2018 18:17
Alper Akbaş’tan önemli açıklamalar! Elbistan’a 40 ilden fazla ödenek ayrılmış ama…

HABER: EMRE BOZ

Akbaş, 16 yıllık süreçte AK Parti’nin Türkiye’ye getirdiği başarıları hedef göstererek; “Götürmek istediğimin nokta da 2023, 2053 ve 2071 hedefleri” dedi.

Akbaş açıklamasında; “Ailecek siyasete yabancı olduğumuz söylenemez. Rahmetli babam Elbistan Belediye Başkanlığı yapmış bir insan. Yıllardır AK Parti kadrolarının içerisindeydik. Bütün çalışmaların içerisinde oldu. Elbistan’da görev sırasının bize geldiğini düşündük ve adaylık kadarı aldık. AK Parti’nin izlediği yol bu ülkeyi şaha kaldıran bir sürece girdirdi. Benim de en büyük hedeflerimden bir tanesi vatandaşlarımıza ve partimize hizmet etmekti. 16 yıllık emeğimiz ile ülkemizin geldiği nokta ortada. Götürmek istediğimiz yer de 2023, 2053 ve 2071 hedefleri” dedi.

ELBİSTAN’A 40 İLDEN FAZLA ÖDENEK AYRILMIŞ AMA…

Elbistan’ın yerel yönetimler konusunda şanssız olduğunu belirten Akbaş, ortada çözülmeyecek bir sorun olmadığını ve sorunu çözmek için aday olduğunu söyledi. Akbaş; “Elbistan’da 20 senelik bir MHP döneminden sonra 2 dönem AK Parti tarafından yönetildi. Ancak bu iki dönemde belediye yönetiminde sıkıntılar yaşandı. Çok güçlü bir liderimiz var, önümüzde de Elbistan’ımızdan çıkmış bir siyasetçimiz var. Bakanlık yapmış bir Genel Başkan Yardımcımız var. Öyle bir yerel yönetim düşünün ki Mahir Ünal Bey’in belediyecilikte desteğine ihtiyaç duymamış ve sonunda başarısız olmuş. Elbistan’a 40 ilden fazla ödenek ayrılmış, ciddi yatırımlar yapılmış ama yerel yönetimlerde bundan faydalanamamışız. Büyükşehir Meclis toplantılarına bile Elbistan Belediye Başkanı katılmıyordu. Diğer ilçe belediye başkanlarımız Büyükşehir’den hizmet almak için çok çabaladılar ancak Elbistan’da böyle bir durum söz konusu olmadı. Bu durum da AK Parti’ye zarar verdi ama bu zarar toplanabilecek bir zarar. Elbistan gerçekten çok zor bir ilçe ama ben bu zorlukların hepsinin üstesinden geleceğimi bildiğim için aday oldum” ifadelerini kullandı.

FİNANSAL KAYNAKLAR VERİMLİ KULLANILMALI

Finansal kaynakları verimli kullanmak adına çözüm odaklı konuşan Akbaş açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Kaynakları çok verimli kullanmak gerekiyor. Tasarruf tedbirleri ile yatırımları iyi planlamak lazım. AK Parti’nin Elbistan’a önem verdiğini iyi biliyorum. Elbistan’da finansal olarak aşılmayacak bir sorun yok. Biraz borç var ama bunların da finansal planlamalar iyi yapılarak üstesinden gelinebilir. Elbistan’da AK Partinin ciddi bir karşılığı var. Gelecek olan adayın yeterliliği ve tanınırlığı seçim sonuçlarını ciddi anlamda etkileyecektir. Cumhurbaşkanımızın hassasiyet gösterdiği noktalardan birisi Elbistan. Adayın vatandaşlar tarafından sevilmesine Partimiz önem gösteriyor”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.