Alışveriş sektörüne canlılık kazandırdı

Kahramanmaraş’ta artık vatandaşlar bütün ev eşyalarına tek bir yerde erişebiliyor. Üstelik birden fazla firma arasında tercih haklarını da kullanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:59
Alışveriş sektörüne canlılık kazandırdı

Mutfak eşyalarından mobilyaya, beyaz eşyadan çeyiz takımlarına kadar bu Alışveriş Merkezlerinde her çeşit ürün bulunuyor. Vatandaşların bir evin içinde ihtiyacı olan her türlü eşyaya tek bir bina içerisinde ulaşması mümkün.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Çırağın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, 6 ağustosta açılışını yaptıkları Çırağın AVM’ye vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu söyledi. Kahramanmaraş’ta bir ihtiyaç olduğunu görerek sektöre canlılık kazandıran Çırağın AVM, indirim kampanyaları ve hediyeler ile dikkat çekiyor.

cc-005.jpg

Çırağın AVM kampanyalarında özel düğün paketleri ile evlenecek olan vatandaşlara da kolaylık sağlıyor. Ali Çırak; “Kahramanmaraş halkı bizi gerçekten çok şaşırttı. Bize güvenip bizi tercih eden vatandaşlarımıza teşekkürü her zaman borç biliriz. İlk ay beklentilerimizin üzerinde bir ciro yakaladık ve bu yoğunluk halen devam ediyor. Şu anda indirimler ve kampanyalar ile düğün sezonumuzu kapatana kadar devam edeceğiz. Uygun çeyiz paketleri ve birçok hediyelerimiz ile sunum paketlerimize devam edeceğiz. Biz Kahramanmaraş’ımızın bu alışverişini devam ettirmesini istiyoruz. Şu süreçte alınacak ufacık bir ürün bile ekonomiye ciddi anlamda katkı sağlayacak. Biz Kahramanmaraş’ta bu sektöre ihtiyaç olduğunu hissettik ve yoğun ilgi karşısında bunu tescillemiş olduk. Yıllardan beri bu şehir hizmet etmiş kuruluşlardan bir tanesiyiz. Halkın bu teveccühü devam ettiği sürece Kahramanmaraş’a yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.