Ali Çırak ‘İnşaathane2020’ de gençlerle buluştu

Kahramanmaraş’ta inşaat sektörünün başarılı isimlerinden Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak ‘İNŞAATHANE2020’ programı kapsamında üniversite de gençlerle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:48
Ali Çırak ‘İnşaathane2020’ de gençlerle buluştu

Genç yaşta vergi rekortmeni olan Çırak gençlere ‘imkansız diye bir şey yok’ dedi.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe gösterdiği üstün başarıyla adından sıkça söz ettiren Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde düzenlenen ‘’İnşaathane 2020’’ programında öğrencilere konferans verdi.

ali-cirak-‘insaathane2020’-de-genclerle-bulustu1.jpg

KSÜ Yapı Öğrenci Topluluğuna (KSÜYAP) organizesindeki programda yaptığı konuşmada geleceğin mimar ve mühendisleriyle tecrübelerini paylaşan Ali Çırak, öğrenciler tarafından plaket ile ödüllendirildi.

Öğrencilere yaptığı konuşmada, inşaat sektörünün hem Kahramanmaraş’a hem de Türkiye’ye bir çok katkısı olduğunu belirten Ali Çırak, ‘’Bizler Kahramanmaraş’ta ve sektörde iyi yerlerdeyiz. Kahraman şehrimize son 5 yıl içerisinde 5 bine yakın konut inşa ettik. Şükürler olsun ki, projelerimizin de hepsini kazasız belasız teslim ettik. Biz şirket olarak genç istihdama çok önem veriyoruz. Başta ben olmak üzere, kadromuzun bir çoğu gençlerden oluşuyor’’ dedi.

ali-cirak-‘insaathane2020’-de-genclerle-bulustu2.jpg

25 ve 26 yaşlarında iken vergi rekortmeni olduğunu dile getiren Çırak şunları kaydetti; ‘’Ziraat Bankası, Halk Bankası ve bir çok özel bankadan konut kredisi kullandırması ve satışında Türkiye’de derece yaptık. 2019 yılında ise Ziraat Bankasında Türkiye birincisi olduk. Bunları size anlatmamım sebebi, genç kardeşlerimizin önlerini görmeleri ve sebebi ne olursa olsun, her zaman yapılacak bir şeylerin olduğunu ve her zaman kendinize bir şeyler katmanız gerektiğini bilmenizi istiyorum.’’

Ali Çırak, bugüne kadar hiçbir zaman imkansız diye bir şey düşünmediğini ve çok büyük hayaller kurarak gerçekleştirmek için çalıştığını söyledi. Hayallerimin hepsini gerçekleştiremesem de, çok çalıştım diyen Ali Çırak, ‘’Çırağın Group olarak genç kardeşlerimizin olduğu bu programda her zaman yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Genç kardeşlerimizin mesleki kariyer planlamaları için bu organizasyonun sizlerin ufkunu açacağına ve inşaat sektörüne katkı sağlayacağına inanıyorum’’ diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.