Ali Çırak, “Birlik ve beraberlik ruhunu korumalıyız”

Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak 15 Temmuz Darbe Girişiminin ikinci yıldönümüne ilişkin Diriliş Haber Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 22:00
Ali Çırak, “Birlik ve beraberlik ruhunu korumalıyız”

“Söz konusu vatan olduğunda hep birlikte tek yürek olmayı biliriz” diyen Ali Çırak, “Devlet için, Milleti için, Bayrak için tek vücut olmalıyız” dedi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin ikinci yıldönümüne ilişkin Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak önemli açıklamalarda bulundu. o geceyi anlatan Çırak, “Halkımız liderinin sözünü bekliyor ve evlerine sığmıyordu ve o çağrı gecikmedi Cumhurbaşkanımızın emriyle kitleler halinde devletimizi, özgürlüğümüzü korumak için sokaklara çıktık” ifadelerini kullandı.

“HAİNLERE KARŞI VERİLEN SAVAŞTA YALNIZ DEĞİLDİK”

Birlik ve beraberliğin korunmasına büyük önem veren Çırak Irak, Suriye, Libya gibi ülkeleri örnek gösterdi. Çırak şunları söyledi:

“Belli odaklara hizmet eden kendisini şanlı üniformanın altında gizlemiş olanlara karşı verdiğimiz bu savaşta yalnız değildik. Mekke’de edilen dualar dünyada herkesin yardım sesleri o gece Türkiye halkıyla birlikteydi. 249 Şehidimizin her birini ayrı ayrı dua ediyor ve Yüce Rabbimden onlara rahmet niyaz ediyorum. Biz Devletimiz için bugün direndik yarın olsa aynı tepkiyi yarında veririz. Kendi aramızda ne kadar ideolojik ayrımlarımızda olsa söz konusu vatan olduğunda hep birlikte tek ve yekvücut olmayı biliriz.

Devletimizin varlığı ve birliği her daim sağlanmalı Irak, Suriye, Libya ve dünyanın diğer bölünmüş devletleri bizim birliğimiz için büyük önem taşımaktadır. Devletimizi korumalı ve birliğimizin devamı için mücadele etmeliyiz. FETÖ ile mücadele her ne kadar devletin görevi olsa da şahıs olarak bizlere de büyük görevler düşüyor. Devletimizin birliği ve bütünlüğü için mücadelemizi durmadan, yorulmadan devam ettirmeliyiz. Devlet için, Millet için, Bayrak için tek vücut olmalıyız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.