Aksu Çayı 4 ay sonra tekrar gündemde! Bu kez çözüme kavuşacak mı?

26. dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı 13 Nisan’da Kahramanmaraş’ta düzenlenen açılış programında Aksu Çayı ile ilgili önemli çözümler olacağını belirtmişti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2018 14:21
Aksu Çayı 4 ay sonra tekrar gündemde! Bu kez çözüme kavuşacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hizmetlerinden sorumlu AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir düzenlenen bir toplantıda Aksu Çayı’nın çözüme kavuşması yönünde ilk adımları attı.

Kahramanmaraş’ın kapanmayan yarası Aksu Çayında yaşanan çevre felaketi ile ilgili bir dizi gelişme yaşandı. Dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Kahramanmaraş Aksu Çayında yaşanan çevre felaketiyle alakalı gerekli adımların atılacağına ilişkin yaptığı açıklamanın ardından Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ahmet Özdemir önderliğinde kriz masası kuruldu. Vali Vahdettin Özkan, milletvekilleri ve ilgili kurum müdürlerinin valilik koordinesinde düzenlenen toplantıda Aksu Çayının kirliliği, temizlenmesi ve hava kirliliği konularında istişarelerde bulundu.

İşte Bakan Özhaseki’nin Aksu Çayı ile ilgili yatığı konuşma; “Bize iletilen sorunlar var; çevre kirliliği, Aksu Nehri, Afşin Elbistan tarafındaki hava kirliliğiyle ilgili talepler istekler var. Bunun yanı sıra Kahramanmaraş’ımızın kentsel dönüşüm avantajlarından istifade etmesini sağlayacak adımları konuşacağız. Belediye Başkanlarımızı yıllardır tanıyorum. Hizmet etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kahramanmaraş’a borcumuzu ödeyecek şekilde hareket ettiğimizi de herkesin bilmesi lazım”

kk-062.jpg

ÖZDEMİR SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hizmetlerinden sorumlu, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir Aksu Çayı’nın çözüme kavuşması için yapılan toplantıyı sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Özdemir’in paylaşımı; “Valiliğimizin Koordinesinde Milletvekillerimiz ve Valimiz ile bir araya gelerek Aksu Çayının kirliliği ve temizlenmesi için çözüm önerileri üzerine konuştuk”

KESİN SONUÇ ALINACAK MI?

Toplantıya AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve kurum amirlerinin katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.