Akpınar sıkmadık el bırakmadı

AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Akpınar adaylık sürecinde sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2018 12:36
Akpınar sıkmadık el bırakmadı

Aday adayları içerisinde ismi en çok anılan Akpınar, vatandaşlar tarafından da sıcak bir şekilde karşılanıyor.

Mevcut aday adayları içerisinde halk ile iç içe olmasından dolayı memnuniyet toplayan Akpınar,

ak2-002.jpg

31 Mart Mahalli seçim çalışmalarına sıkı bir şekilde başlayan Mehmet Akpınar, aday adayları içerisinde en çok çalışan isim olarak dikkat çekiyor. Sokak sokak seçim çalışması yapan Akpınar, daha önceki seçimlerde de yaptığı çalışmalar ile gözleri üzerine çekiyordu. Seçim çalışmalarını yürüten Akpınar, sahada gösterdiği aktiflik ile vatandaşların da beğenisini toplamayı başarıyor. Abdal Halil Ağa Ruhunu Yaşatma Ve Davulcular Derneği’ni ziyaret eden Akpınar, mahalle muhtarı ve dernek üyeleri ile mahallenin sorunlarına ve ihtiyaçlarına yönelik istişarede bulundular.

ak1-001.jpg

İLÇE VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI İLE ŞEKİL BULACAK

Akpınar gazetemize yaptığı açıklamada ilçenin vatandaşların ihtiyaçları ve istekleri ile şekil bulacağını söyledi. Akpınar açıklamalarında şu sözlere yer verdi; “Her hafta icracı müdürlerimizle birlikte sorunlar yerinde tespit edilip mahalleliyle buluşulacak. İlçenin ihtiyaçları vatandaşlarımızın istekleriyle şekillenecek ve hayat bulacak. Her hafta başkan ve icracı müdürler ile birlikte bir mahallemize giderek halkımızdan sorun, talep ve önerilerini dinleyeceğiz ve bu şekilde de projeler halkın istekleriyle hayat bulacak. Yine diğer bir projemiz de belediyem benimle projesi. İlçede ki ihtiyaç sahiplerine başta yardım talep eden hemşerilerimiz olmak üzere yardımcı olabilmek için belediyem benimle ekibi ziyaret ettiği ailenin öncelikle ekonomik ve sosyal yaşam standartlarıyla ilgili bir değerlendirme yapacak.

ak3-002.jpg

Yardım talep eden ailelere başta erzak olmak üzere ihtiyacına göre ev eşyası, giyecek, yakacak, kırtasiye, kira yardımı, medikal malzeme yardımı gibi pek çok farklı konuda yardımcı olacaklar. Yaşlı, çocuk ve hastaların isteklerinde kayıt altına alarak talepleri karşılamak için çalışılacak. Diğer kurumlarla entegre çalışmalar yapılacak. Bunlarla birlikte henüz açıklamadığımız birçok projemiz mevcut. Vaatten ziyade birlikte yönetim, ortak akılla yönetim irade ve erdem bizde olduğu sürece ilçelerimiz akil ve sağduyulu insanlarıyla çalıştığımız müddetçe başaracağımıza inanıyorum”

ak4-001.jpgak5-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.