Akıl almaz olay! Sevgilisini buluşmaya çağırdı ve...

Kahramanmaraş'ta gece saatlerinde bir cinayet teşebbüsü meydana geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2024 16:11
Akıl almaz olay! Sevgilisini buluşmaya çağırdı ve...

Kahramanmaraş'ta bir kişi, ayrıldığı sevgilisini görüşme bahanesiyle çağırıp, pompalı tüfekle ateş ederek bacağından yaralandı.
Yusuflar Mahallesi 32. Sokak'ta meydana gelen olayda, bir kafede garson olarak çalışan A.K. (25), iddiaya göre kısa süre önce sevgilisi Ü.G.'den (22) ayrıldı. Gece yarısı Ü.G.'yi görüşme talebiyle çağıran A.K. pompalı tüfekle eski sevgilisinin üzerine bir el ateş etti. Ü.G. tüfekten çıkan saçmalarla sağ bacağından yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine giden Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, mahalleyi abluka altına aldı.
Eski sevgilisine ateş ettikten sonra kaçan A.K.'nin evinde yapılan aramadan sonuç alamayan polis, mahallenin tüm giriş çıkışlarını tuttu. Arama sahasını genişleten polis şüpheli A.K.'yi evinin yakınlarındaki bir sokakta yakaladı.
Elleri kelepçelenerek karakola götürülen A.K.'nin kardeşi olduğu öğrenilen O.K. ise ağabeyinin kelepçelenerek götürülmesine karşı çıktı. O.K.'nin polis tarafından uzaklaştırılmasının ardından şüpheli A.K. sağlık kontrolünden geçirilmesi için Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binasına götürüldü.
Tüfekten çıkan saçmalarla bacağından yaralanan Ü.G. ise Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası'nda yapılan tedavisinin ardından ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.
Asayiş ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.