Akgül; “Net bir sonuç ile şahlanış zamanı”

24 Haziran’ın Türkiye için dönüm noktası olduğunu söyleyen Zahireciler Odası Başkanı Bayram Akgül, seçim sonuçlarına ilişkin özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2018 10:44
Akgül; “Net bir sonuç ile şahlanış zamanı”

HABER: EMRE BOZ

Akgül; ”24 Haziran ülkemiz için dönüm noktası oldu. Seçimin ikinci tura kalmamasına çok sevindik. İkinci tur bize bir 7 haziran seçimlerini yaşatacaktı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin bekası için halkın oyunu da alarak düzenlediği ve sunduğu Cumhurbaşkanlığı sistemini sonuna kadar destekledik. Son olarak 24 Haziran’da şahlanışın tescillenmesi bizi çok sevindirdi. Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemini bilmeyen birisi başkan olarak ülkenin başına geçseydi olacakları kimse tahmin bile edemezdi. Türkiye’miz çok büyük sorunların içerisine girebilirdi. Ama şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız net bir sonuç ile seçimi kazandı. Ortaya çıkan sonuçlar zaten bizim beklediğimiz gibi oldu. Seçim sonuçlarından odamız adına ve şahsım adına çok memnunum” dedi.

EKONOMİMİZ DAHA İYİYE GİDECEK

Yeni sistem ile ekonomi anlamında ciddi büyümeler gerçekleşeceğinin altını çizen Akgül; “Hızlı karar alınacak olan yeni sistemde ülkemizde ve şehrimizde yatırımlar da hızlanacak. Şu anki milletvekili ve başkanlıkta verilen oylar belli. Vekillerin seçimler de daha dikkatli olmaları lazım. Çünkü şu anda halkımızın bazı şeylerin farkında olduğunu verdiği oylardan anlayabiliriz. Eğer vekillerimiz de bu oy farkına baktıklarında halkımızın düşüncelerini anlamaları lazım. Halkımız bilhassa kişiye oy veriyorlar. Bir insanın yapısına, kişiliğine ya da onlara neler vaat ettiğine bakıyor. Şu ana kadar neler yaptığına bakıyor” diyerek açıklamalarına son verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.