Akal’dan çifte fırsat

Kahramanmaraş’ın yerel markası Akal Konfeksiyon Sanayi İşletme Sahibi Ali Osman Uslu, Ramazan bayramına özel indirimler hakkında açıklamalar ve Kahramanmaraş halkının Ramazan Bayramını kutlamaya yönelik gazetemize açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2019 13:19
Akal’dan çifte fırsat

Uslu; “Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli değerlerimizi korumalıyız” dedi.

Toplum olarak coşkuyla geçirdiğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının İslam âlemine olan armağanı Ramazan bayramının eşiğindeyiz. Yine her bayramda olduğu gibi manevi iklimi yaşayacağız. “Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği mübarek günlerdir. Kurban Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız” dedi.

AKAL’DAN AYRICALIKLI FIRSATLAR

50 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiğimiz zaman diliminde yılın her döneminde olduğu gibi yine bu dönemde indirimler ve özel Akal fırsatlarımız devam ediyor. Bayrama özel ve babalar gününe özel indirimlerimizle vatandaşların hem yüzünü hem de ceplerini güldürmeye yönelik fiyat politikaları uyguluyoruz. Akal’a özel fiyatlar her zaman olduğu yine vatandaşlara hitap edecek. Yüzde 30’dan yüzde 50’lere varan indirimlerle vatandaşlarımızı mağazamızda ağırlıyoruz. Sembolik fiyatlarla her zaman esnafın değil müşteri menfaatini ön planda tutarak hareket ediyoruz. Buna paralel olarak vatandaşlarımız teveccühlerini bizden yana kullanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.