AK Parti’den BBP İl Başkanlığına ziyaret

AK Parti’den BBP İl Başkanlığına ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2017 09:32
AK Parti’den BBP İl Başkanlığına ziyaret

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Celaleddin Güvenç, Ak Parti il baskanı Av. Ahmet Özdemir, Büyük Birlik Partisi (BBP) il başkanlığını ziyaret etti.

Referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti, siyasi partiler ziyaretleri kapsamında bugün BBP il başkanlığını ziyaret etti.

“Gelecek Milletimizin Olacak”

Ziyarette konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaras milletvekili Celaleddin Güvenç, BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun bu topraklar için iman abidesi olduğunu söyledi.

Referandum çalışmalarının seviyeli geçmesi için dikkat ettiklerini belirten Güvenç: “Parti ziyaretimiz sırasında referandum hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İlimizde seviyeli bir kampanya devam ediyor. Muhsin Yazıcıoğlu bu toprakların iman abidesidir. Önemli bir siyaset ve devlet adamıdır. Ölümüyle ilgili yeni dosyalar açılıyor. Umarız bu gerçekler ortaya çıkar. Bir takım deliller ve ip uçları var, bunlar ortaya çıktığında daha sağlıklı bir veri ortaya çıkacağını düşünüyoruz. BBP ile bizim fikir ayrılığımız yoktur.  Biz artık bu ülkede kardeş kanı dökülmesin istiyoruz. İnşallah gelecek milletimizin olacak.”dedi.

“Yazıcıoğlu’nun İlkelerini Benimsiyoruz”

Ak Parti il baskanı Av. Ahmet Özdemir ise BBP’nin ükenin birliğine ve bütünlüğüne katkı sağladığını vurgulayarak: “BBP İl başkanımız göreve yeni başladı, bu vesile ile kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz.  Ülkemizin birliğe bütünlüğe her zaman ihtiyacı var. BBP her zaman ülkenin birliğine bütünlüğüne katkı sağlamıştır. Bu özveri ve siyasete getirdikleri ahlak nedeniyle kendilerine her zaman minnattarız. Muhsin Yazıcıoğlu’nun bu ilkelerini bizde benimsiyoruz. Biz her zaman onların yanlarındayız.”ifadelerini kullandı.

“Her Zaman Birlik Ve Beraberlikten Yana Olduk”

Son olarak BBP il başkanı Bilal Odunkıran ise her zaman kardeşlikten yana bir tavır takındıklarını kaydederek şunları söyledi: “Anayasa değişikliği sistemi siyasi gerilimlerden, duygusal eğilimlerden arınmış bir bakış açısı ile ele alındığında bu güne kadarki teklifler içerisindeki, sadece tartışılmakla kalınmayıp eksiği ile fazlası ile önümüze getirilmiş, ilk, kapsamlı ve sivil olması münasebetiyle de fırsat sayılabilecek bir nitelik taşımaktadır. Bu Referandumda EVET diyerek insiyatif alan üç sağ partiden biri olan Büyük Birlik Partisi, sürecin bundan sonraki adımlarında oynayacağı yapıcı rolle her zaman olduğu gibi milletimizin birliğine beraberliğine ve kardeşliğine hizmet edecek bu yönüyle markalaşmış olan mevcudiyetini geçen her gün büyüterek yoluna devam edecektir.”

Diğer yandan ziyarette BBP onikişubat ilçe başkanı Ali Polat, Alperen ocakları il Başkanı Mehmet Akif Gelir, BBP Eski İl Başkanı Ali Kıvrak  ve BBP yöneticleride hazır bulundu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.