AK Parti Kahramanmaraş Heyetinden Tataroğlu’na Ziyaret

Yayınlanma:
AK Parti Kahramanmaraş Heyetinden Tataroğlu’na Ziyaret
Editör

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vahit Kirişci, Muhammed Burak Gül ve Ahmet Sinan Gökşen ile İstanbul İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan hemşehrileri Tümgeneral İdris Tataroğlu’nu ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Burak Gül ve Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen ile birlikte İstanbul İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan hemşehrileri Tümgeneral İdris Tataroğlu’nu ziyaret etti.

Kahramanmaraşlı Tataroğlu’na yeni görevinde başarı dileği

İstanbul’da çeşitli temaslarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, beraberindeki heyetle İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral İdris Tataroğlu’nu makamında ziyaret etti.ziyaret-1.jpeg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla İstanbul İl Jandarma Komutanlığı görevine getirilen Tataroğlu’na hayırlı olsun dileklerinin iletildiği ziyarette, Kahramanmaraş’a ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu.

Görüşmede kentte devam eden çalışmalar ve gündeme ilişkin konular ele alınırken, karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi.ziyaret-4.jpeg

Görgel: “Hemşehrimiz Tataroğlu’na başarılar diliyorum”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Tümgeneral İdris Tataroğlu’na yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Görgel, “66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, AK Parti İl Başkanımız Muhammed Burak Gül ve Andırın Belediye Başkanımız Ahmet Sinan Gökşen ile İstanbul İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan hemşehrimiz Tümgeneral Sayın İdris Tataroğlu’nu makamında ziyaret ettik. Sayın Tataroğlu’na görevinde başarılar diliyor; ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler sunacağına yürekten inanıyorum. Nazik ev sahipliği için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.