AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel mazbatasını aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş 7. olağan kongresinde İl Başkanı olan Fırat Görgel, bugün mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2020 16:44
AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel mazbatasını aldı

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, resmi işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte görevi AK Parti Eski İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’den teslim aldı.

AK Parti il binasında düzenlenen toplantıda konuşan Ömer Oruç Bilal Debgici, “AK Partililik gönüllülük esasına dayalı bir teşkilat çalışması gerektirir. Bizlerde inşallah bu gönüllü kardeşlerimizden biriyiz şuandan itibaren. Aramızda çok kıymetli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız var. Her biri birbirinden kıymetli inanıyorum ki Fırat başkanımızla beraber Kahramanmaraş'ımızı AK Parti ve siyaset alanında en ileriye götüreceklerdir. Bugüne kadar böyle oldu bundan sonrada böyle olacak. Ben göreve devraldığımız günden bu bugüne bizimle olan kardeşlerime teşekkür ediyorum, onlar benim en yakın çalışma arkadaşlarım. 90 kişilik bir ekiple 3 yıldır, Kahramanmaraş'ımıza hizmet verdik ve inanıyorum. Bunun payesini de kahraman hemşerilerimiz verecek takdir hemşerilerimizin. Bu güne kadar hizmetlerimize devam ettik. Allah’ın izniyle bugünden sonra da kendi alanımızda her zaman hizmetlerimize devam edeceğiz. AK Parti ailesinin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Ömer Oruç Bilal Debgici’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Fırat Görgel ise, “Çok güzel bir program olduğu salgına rağmen. AK Partide durmak yok. Bazen koşarak, bazen oturarak ama hep çalışırız. İşleyen demir ışıldar. Ben tekrardan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, başkanım şahsında tebrik ediyorum. Her zaman yanındayız ne olursa olsun. Sonuçta Türkiye ve dünyanın gündemini görüyorsunuz. Çalışmamız lazım değerli kardeşlerim. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan herkesin hem ülkesini hem de dünya için çalışması lazım. Bugün bizler için çok önemli de mazbatamızı bu sabah itibariyle aldık. Ben tekrar sayın başkanıma buraya kadar geldiği, devir teslim törenimize katıldığı için bugüne kadar hizmetleri için, bundan sonraki hizmetleri için ondan Allah razı olsun. Allah emeklerini zayi etmesin, bizondan razıyız bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.