“Ak Parti de usta öğreticilik dönemi”

Bakkallar Odası Başkanı Şeref Özsoy, seçim sonuçlarını Yurt geneli ve Kahramanmaraş ölçeğinde değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2018 10:43
“Ak Parti de usta öğreticilik dönemi”

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Mecliste ki çeşitlilikten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Özsoy, AK Parti’nin çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemlerini geride bırakarak usta öğreticiliğe geçtiğini belirtti.

Kahramanmaraş Bakkallar Odası Başkanı Şeref Özsoy seçim sonuçlarına ilişkin Diriliş Haber Gazetesine özel açıklamalar yaptı. Özsoy konuyla alakalı şu değerlendirmelerde bulundu:

“Ben Türkiye’nin önünün açık olduğunu düşünüyorum. Meclisin şu anki hali bence çok iyi çünkü her bölgeden çeşit çeşit partiden insanlar var. Meclisteki vekillerin hepsi konuşarak anlaşabilir. Herkes kendi düşüncesini söyleyebilir ama tabi ki de çoğunluk hangi fikirden yanaysa o fikir kabul edilir. Her zaman olduğu gibi. Tabi meclisteki vekillerde senin partin benim partim olmadan herkes tarafsız bir şekilde düşünürse daha iyi olur. Türk milleti her şeyin en iyisine layıktır. Ben ümit ediyorum ki seçilen milletvekillerimiz Türkiye Cumhuriyeti ve biz Türk halkı için sağduyulu kararlar verirler. MHP gerçekten bu sefer çok şaşırttı. 5’i, 6’yı zor alır derken milletimiz onları %11’lik bir oyla destekledi ve ödüllendirdi. Ben bu şekilde düşünüyorum.”

TÜRKİYE GENELİNDE BİR DÜŞÜŞ YAŞANDI

Değerlendirmelerine  Kahramanmaraş yerelinde devam eden Özsoy, oy oranlarında ki düşüşe dikkat çekti. Başkan Özsoy şu tespitlerde bulundu:

“Kahramanmaraş’ın bazı yerlerinde AK Partinin oyu azda olsa bir düşüş yaşadı. Tabi bu düşüş sadece Kahramanmaraş’ta yaşanmadı. Bu düşüş Türkiye genelinde de vardı. Ama AK Parti bu düşüşe rağmen halkın büyük bir kısmının sevgisini kazandığı için gene seçimleri kazandı. Şu anda yeni bir sisteme giriyoruz Cumhurbaşkanlığı sistemine. Bir insan hata yapabilir ama bu hatayı fark ettiği zaman düzeltir. Mesela ben başkan vekili olduğum zamanlarda nereye mühür basılacağını bilmiyordum. Zaman geçtikçe hatalarımı düzelttim. Bilmediğim şeyleri öğrendim. Bunları yapmamın sebebi de görevimi iyi ve düzgün yapma isteğiydi. Yani demem o ki bir insan hata yaptığını fark etse ve bu hatasını düzeltmese ve bu hatayı yapan devlet başındaki kişilerse o sadece kendi için değil tüm yönettiği devlet için kötü sonuçlar ortaya çıkartır. Bu konuya şu şekilde de bakabiliriz. AK Parti eskiden çıraktı, zaman geçti kalfa oldu, sonra usta oldu, şimdi iste ustaların ustası oldu. Zaten AK Parti den beklenen sonuç oldu. Sürpriz yaşanmadı.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.