Ahlaki Ve Manevi Değerleri Önem Veren Bir Ruhla Hareket Ediyoruz

Kahramanmaraş Saadet Partisi Aday Adayı Sultan Kamalak ile seçim çalışmalarını değerlendirdik. ‘Saadet partisi seçime daima hazırdır’ diyen Kamalak Kahramanmaraş’ta 8 vekilin hepsine talip olduklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:22
Ahlaki Ve Manevi Değerleri Önem Veren Bir Ruhla Hareket Ediyoruz

ERKEN SEÇİMİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

 Saadet partisi seçime daima hazırdır. Erken seçim kararının baskın seçim olduğunu düşünüyorum. Afrin Harekatı ile birlikte Türkiye’de gelişen olaylardan dolayı oyların çoğalacağı yönünde algılar oldu. Dolayısıyla erken seçim kararını buna bağlamak istiyorum.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NUN ADAYLIĞINI NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Gerçekten işinin ehli olan, hakkını veren bir insan olarak görüyorum. Erbakan Hocamızın arkasından gelen insanlar gibi adil düzeni isteyen ahlaki ve manevi değerlere önem veren hakkıyla temsil eden tek kişi olarak görüyorum.

NEDEN SAADET PARTİSİNDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDUNUZ ?

Bizde görev istenmez verilir. Emredildiği anda amenna dedik. Fakat temelden beri Necmettin Erbakan Hocamızın bize sunmuş olduğu görüşleri devam ettirdik.  Adil düzeni isteyen ahlaki ve manevi değerlere önem veren bir ruhla hareket ettiğimiz için Ülkemizin geleceğinin faydalı olması düşüncesiyle bu yola adım attık.

SAADET PARTİSİ SİZE NEYİ İFADE EDİYOR?

Saadet Partisini diğer partilerle kıyasladığımızda hakkı temsil eden tek parti olduğunu düşünüyorum.  Geriye baktığımızda pişmanlık duyacak hiçbir şey yapmadı. İlkesi açısından, insanı açısından, manevi ve adalet yönüyle hiçbir zaman pişmanlık duyacağı bir karar ifade etmedi.

SAADET PARTİSİNİN SEÇİM POLİTİKASINI ANLATIR MISINIZ ?

Bizim önceki dönemlerde olduğu gibi baraj sorunumuz artık yok. CHP ile ittifak yapmamızdaki amacı bilmedikleri için insanlar bize şuanda tepkili bir şekilde yaklaşıyorlar. Bizim CHP ile seçime girme gayemiz bizi meclise girdirebilmeleri, ilkelerimizi ideallerimizi mecliste bütün dünyaya haykırabilmek tek amacımız.

Arkalarına baktıklarında pişman olmayacakları tek Parti Saadet Partisi olduğu için sandıkta seçmenlerimizi Saadet Partisine oy vermeye davet ediyorum. Kahramanmaraş’ta en az 3 vekil alacağımıza inanıyorum. Bununla beraber 8 vekilin hepsine talibiz.       

SULTAN KAMALAK KİMDİR?

1969 Kahramanmaraş doğumluyum. İlkokul öğrenimimi Dumlupınar İlköğretim okulunda tamamladım. Ortaokul ve lise öğrenimimi ise açık öğretimde devam ettirdim. Bunlar ile birlikte diyanette 3 yıl eğitim gördüm. 3 yıl da medrese eğitimi aldım. Günümüzde özel bir sektörde işletmecilik yapıyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.