Açılışından bu yana vatandaşlardan Tütüncü’ye yoğun ilgi

Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, gazetemize yaptığı değerlendirmede özel kampanyalar ile sektörde emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:44
Açılışından bu yana vatandaşlardan Tütüncü’ye yoğun ilgi

Açıldıkları günden bu yana kampanyalarına ara vermeden devam eden Tütüncü AVM, yeni bir kampanya ile yaz sezonuna damga vurdu. Özel açıklamalarda bulunan Bayraktar; “Tütüncü AVM olarak açılışımızdan beri kampanyalarımıza devam ediyoruz. Bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi olduğumuzu söyledik. Bölgenin Pazar payından kendimize düşeni aldığımıza inanıyorum. İlk yılımız olmasına rağmen çok iyi bir konuma ilerledik. Bu sezon geçirdiğimiz yoğunluk bizim beklentilerimizin de üzerinde oldu. bunlar doğrudan olarak fiyatlarımızın uygun olmasına bağlıydı. Müşterilerimiz, fiyatlarımızın uygun olduğunu, güler yüzlü olduğumuzu söylüyorlar. Bu çizgimize özen gösteriyoruz. Piyasalarda durgunluk olduğu için biz de vatandaşlarımız alışverişlerini yaparken ceplerini zorlamasınlar diye kampanyalar ile devam ediyoruz. Ekonomideki bu durağanlığı görmezden gelerek piyasalara enerji katmaya devam ediyoruz.  En az 15 kalem ürünümüzde maliyetine satışlar düzenledik. Her ürün reyonumuzda bir kampanyamız mevcut. Bizim kalıplaşmış asla bitmeyecek kampanyalarımız halen devam ediyor” ifadelerini kullandı.

BAZA-BAŞLIK-YATAK ÜÇLÜSÜNDE DEV KAMPANYA

Mesut Bayraktar’ın ‘gündemin en çılgın kampanyası’ olarak değerlendirdiği baza-başlık-yatak kampanyası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Fiyatlar hakkında da bilgiler aktaran Bayraktar; “Baza-başlık-yatak kampanyası düzenledik. Bu kampanyayı düzenleme kararı aldığımızda fabrikalar ile ciddi bağlantılar kurduk. Ortalama 3 bin 500’e satacağımız seti fabrikalardan ciddi bir alım ile çok uygun fiyatlara satışa sunduk. Çift kişilik yatağı bin 599 liraya satışa çıkardık. Bu ürünümüz 3 yıl garantili ve vatandaşımızın evine kadar teslim ediyoruz. Özellikle vurgulamak istediğimiz kampanya bu. Çok kaliteli bir yatağı çok uygun fiyatlar ile satışa çıkardık ve talep de oldukça yoğun. Bu ürünün tek kişilik olanını da 899 liradan satışlara sunduk. Şu anda kampanyalarımızın içerisinde en çok ilgi odağı olan kampanyamız bu oldu. Vatandaşlarımız yatağı almasalar bile görmeleri için mağazamıza bekliyoruz” dedi.

ÇOK GÜZEL KARŞILANDIK

Açılışın üstünden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen vatandaşlardan aynı ilgiyi halen aldıklarını belirten Bayraktar, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Vatandaşlar Tütüncü AVM’yi gerçekten çok güzel karşıladı. Ekonomi anlamında dar zamanda olduğumuz süreçte bu işe girmememiz yönünde ısrarlar oldu. Hatta batacağımızı düşünenler bile oldu ama bir yine de Kahramanmaraş’a bu yatırımı yapmamız gerektiğini düşündük. Gerçekten sektörde bütün ürünleri bir arada bulabileceğiniz yer sıkıntısı vardı. Biz bu açığı gidermek adına ekonomimizin kötü olduğu zamanda yatırımımızı yaptık. Halkımızın teveccühü sayesinde kazançlarımız hedeflediğimiz doğrultuda oldu. Bizim konseptimiz alışılmışın dışında olduğu için avantajlı bir şekilde ilerliyoruz. Vatandaşlarımızın geri dönüşleri de olumlu oluyor”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.