2020 MSÜ Sınavı başvuruları devam ediyor! Son gün 10 Şubat

ÖSYM tarafından düzenlenecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) başvuruları devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2020 15:07
2020 MSÜ Sınavı başvuruları devam ediyor! Son gün 10 Şubat

29 Mart 2020'de yapılacak olan MSÜ Sınavı başvuru işlemleri 7 Ocak tarihinde ÖSYM tarafından başladı. MSÜ başvuru kılavuzu bilgilerine göre işlemlerini yapacak olan adayların başvuru ücretini belirlenen bankalara ödemesi gerekecek. Adaylar, başvurularını ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden tamamlayacaklar.

MSÜ SINAVI BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

Sınava başvurular, 7 Ocak-10 Şubat 2020 tarihleri arasında alınacaktır. Sınav, 29 Mart 2020 Pazar günü tüm il merkezlerinde yapılacaktır. Sınav, saat 10.15'te başlayacak ve 135 dakika sürecektir.

2020-msu-sinavi-basvurulari-devam-ediyor1.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Sınava katılmak isteyen adaylar, 2020-MSÜ Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden erişebileceklerdir.

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli bir fotoğrafı (*) bulunmayan adaylar başvurularını, istedikleri bir başvuru merkezinden yapacaklardır. Başvuru Merkezleri, ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri ile ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri yetkisindeki başvuru merkezlerinden oluşacaktır. Başvuru merkezleri ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayınlanacaktır. Tüm Başvuru Merkezleri başvuruları, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri içinde alacaklardır. Başvuru merkezlerinde başvuru yapılabilmesi için adayın başvuru merkezine şahsen gitmesi zorunludur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.