15 Temmuz Milletin özünü ortaya çıkarttı

Kahramanmaraş Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin ikinci yıldönümünde gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Güneş o gece için, “Bu elim hadise Milletimizin de kendine güvenini artırdı” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2018 16:22
15 Temmuz Milletin özünü ortaya çıkarttı

15 Temmuz’un ikinic yıldönümü dolayısıyla gazetemize önemli tespitlerde bulunan Kahramanmaraş Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş,

“15 Temmuz’da ki milli birlik beraberlik ruhu halen ilk günkü gibi devam ediyor. O gün nasıl milli duygularımız ayaklanmışsak şuanda da aynı duyguları taze bir şekilde yaşatıyoruz. 15 Temmuz millete bir coşku verdi, iradesini ortaya çıkardı, öz verisini ön plana çıkardı ve benliğini kazandırdı. Türk milleti olduğumuzu bir daha tüm dünyaya göstermiş olduk. Bu elim hadise Milletimizin de kendine güvenini artırdı. 15 Temmuz da tüm dünya Türk milletinin iradesini, inancını ve gücünü gördü. Gerek yeni nesli bilinçlendirmek için gerekse de 15 Temmuz’a tanıklık eden neslin bu kalkışmayı unutmaması ve nasıl bir iradeyle vatana sahip çıktığını ve her zaman sahip çıkması gerektiğini göstermek amaçlı mahremimiz olan meclisimizde ki bombalanan alanını açık hava müzesi olarak sergilenmekte. Alttan gelen nesle elbette yararları olacaktır. Biz geçmişte olan ihtilalleri muhtıraları her ne kadar arkamızdan aktarsak ta inandırılması güç bir durum ortaya çıkabilirdi lakin bu somut bir kanıt olarak milletimizin iradesine tanık olacaktır. Bundan sonra olası kalkışmalara müsaade etmeyecektir. Bu örgütün milletin kalbine bomba attığını görmüştür. Meclis bizim namusumdur bizde cumhurbaşkanımız adına neferleriyiz. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize Allah’tan sağlık sıhhat diliyoruz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.