Yol Kapanıyor! Kahramanmaraş'ta 27 Kasım'a Kadar Tek Yönlü Trafik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ayvalı İçmesuyu Arıtma Tesisi önündeki yolun 27 Kasım'a kadar tek yönlü kapanacağını duyurdu. Alternatif güzergahları kullanmayı unutmayın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2023 14:04
Yol Kapanıyor! Kahramanmaraş'ta 27 Kasım'a Kadar Tek Yönlü Trafik

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş – Çağlayancerit yolundaki altyapı çalışmaları nedeniyle Ayvalı İçmesuyu Arıtma Tesisi önündeki arterin 27 Kasım Pazartesi gününe kadar tek yönlü olarak trafiğe kapalı olacağını bildirdi.

kahramanmaras-buyuksehirden-alternatif-guzergah-uyarisi.jpg

Kahramanmaraş'ın imarı ve inşası konusunda faaliyet gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Dulkadiroğlu ilçesi Ayaklıcaoluk Mahallesi'nde gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları kapsamında, 14 Kasım - 27 Kasım tarihleri arasında Ayvalı İçmesuyu Arıtma Tesisi önündeki arterin tek yönlü olarak trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, bölgedeki altyapı çalışmaları sırasında trafikte olumsuz bir durumla karşılaşılmaması için trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi gerektiği vurgulanarak, alternatif güzergahların kullanılmasının önemli olduğu belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.