İsrail'e Tepki, Yerliye Destek! Kahramanmaraş'ta TROY Kart Devrimi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ödeme sistemlerini TROY Kart'a taşıyor. İsrail destekçisi ürünlerin yasaklanmasının ardından yerli ve milli ödeme yöntemine geçiş.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2023 13:38
İsrail'e Tepki, Yerliye Destek! Kahramanmaraş'ta TROY Kart Devrimi

Büyükşehir Belediyesi, personel maaşları ve diğer tüm ödemelerini TROY üzerinden gerçekleştirecek. Başkan Güngör, "Tüm Ödeme Sistemlerimizi TROY Kart'a Taşıyoruz" dedi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta aldığı bir kararla İsrail destekçisi ürünlerin satış ve dağıtımını Büyükşehir Belediyesine ait tesislerde yasaklamıştı. Şimdi ise, yerli ve milli TROY Kart'a geçilerek ödeme sistemlerinin güncelleneceği açıklandı.

buyuksehir-personel-maaslari-ile-tum-odemelerini-troy-uzerinden-yapacak.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği saldırılara sessiz kalmayarak tepkisini sürdürüyor. Geçen hafta alınan kararın ardından İsrail destekçisi ürünlerin satışı ve dağıtımının yasaklandığı duyurulmuştu. Şimdi ise Büyükşehir Belediyesi, personel maaşları dahil olmak üzere tüm ödeme sistemlerini yerli ve milli TROY Kart'a geçirme kararı aldı. Başkan Hayrettin Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çalışma arkadaşlarımızın maaş ödemelerini ve Büyükşehir Belediyemize ait tüm ödeme sistemlerini yerli ve milli ödeme sistemimiz olan TROY Kart'a taşıyoruz" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.