Kahramanmaraş'ta Eğlence Rüzgarı: Kasım'da Çocuklar İçin Tiyatro Şöleni!

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Bir Orman Hikayesi' tiyatro gösterisi, çocukları eğlendirdi ve ailelerin beğenisini kazandı. Kasım etkinlikleri için detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2023 13:24
Kahramanmaraş'ta Eğlence Rüzgarı: Kasım'da Çocuklar İçin Tiyatro Şöleni!

Çocuklar, hafta sonu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Bir Orman Hikayesi" adlı tiyatro gösterisine coşkuyla akın ettiler. Salon, çocuklar tarafından tıklım tıklım dolduruldu ve bu müzikal tiyatro gösterisi, minik izleyicilerin büyük bir keyifle takip ettiği bir etkinlik haline geldi. Ayrıca, ebeveynler de gösteriyi memnuniyetle izledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kasım Kültür Sanat Sezonu kapsamında farklı yaş gruplarına yönelik etkinliklerini sürdürerek çocukları eğlenceli ve öğretici tiyatro gösterileriyle buluşturuyor.

cocuk-tiyatrosu-2.jpg

Bu kapsamda sahnelenen "Bir Orman Hikayesi" adlı müzikal tiyatro gösterisi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde 2 seans halinde gerçekleşti ve çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı. Gösteri, ormandaki hayvanların maceralarını konu alırken aynı zamanda dostluk, arkadaşlık, yardımlaşma gibi konularda eğitici mesajlar da verdi. Tıklım tıklım dolan salonda çocukların keyifle izlediği müzikal tiyatro, ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

Ebeveynler, çocuklara yönelik düzenlenen bu tür etkinliklerin önemini vurgulayarak Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür ettiler. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kasım ayı içinde düzenlenecek tüm etkinliklere https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/06/kasim-ayi-kultur-sanat-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.