Trabzon Caddesi'nde Yükselen Valilik: Kahramanmaraş'ın Geleceği Burada Şekilleniyor!

Kahramanmaraş'ta tarih ve kimliği koruma misyonu! Yeni Valilik binasını Trabzon Caddesi'nde inşa ediyoruz. Geçmişi geleceğe taşıyoruz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 12:12
Trabzon Caddesi'nde Yükselen Valilik: Kahramanmaraş'ın Geleceği Burada Şekilleniyor!

Kahramanmaraş Valilik binasının yeni yerine inşa edilmesi için yapılan incelemeler sonucunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Trabzon Caddesi'nde Valilik alanında bir proje hayata geçireceklerini belirtti.

valilik-4.jpg

Güngör, "Şehrimizin tarihini ve hafızasını korumak adına Valilik binasını mevcut yerinde yeniden inşa edeceğiz" dedi. Yapılan incelemelere Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan ve Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan da katıldı.

valilik-2.jpg

Heyet, yeni Valilik binasının Trabzon Caddesi'nde nasıl inşa edileceği konusunda detaylı bilgiler aldı. Güngör, "Şehrimizin tarihini gelecek nesillere aktarmak ve şehir kimliğini korumak için Valilik binasını aynı alanda inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.