Sonu gelmiyor... Bir zam da Nescafe'ye geliyor!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Nescafe ürünlerine 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle zam gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2024 22:59
Sonu gelmiyor... Bir zam da Nescafe'ye geliyor!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Nescafe ürünlerine 1 Nisan itibariyle zam gelecek.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ YAĞDI

Nescafe'ye zam haberinin duyulmasının ardından vatandaşlardan tepkiler gecikmedi. Birçok kullanıcı zammın geri çekilmesini talep ederken, bazı kullanıcılar da zammın kaçınılmaz olduğunu ve buna alışmak gerektiğini savundu.

ZAMMIN SEBEBİ NE?

Nescafe'ye zam yapılmasının sebebi olarak artan hammadde ve üretim maliyetleri gösteriliyor. Kahvenin ana hammaddeleri olan kahve çekirdeği ve şeker fiyatlarında son dönemde yaşanan artışlar, Nescafe'nin de fiyatlarını yukarı çekmesine neden oluyor.

VATANDAŞLAR NESCAFE'YE ALTERNATİF ARIYOR

Nescafe'ye zam haberinin ardından vatandaşlar daha uygun fiyatlı kahve alternatifleri aramaya başladı. Farklı markaların kahvelerine yönelen vatandaşlar, zammın geri çekilmesini veya Nescafe tarafından indirim yapılmasını talep ediyor.

ZAMLAR DURDURULACAK MI?

Son dönemde birçok gıda ürününde zam yapılması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Nescafe'ye zam haberinin ardından da diğer kahve markalarının da fiyatlarını yukarı çekmesi bekleniyor. Hükümet tarafından zamların önüne geçilmesi için bir çalışma yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.