Dolar ve Euro güne nasıl başladı? (23 Nisan 2024)

Dolar ve Euro'da yaşanan dalgalanmalar nedeniyle birçok kişi döviz fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Nisan 2024'te dolar ve euro kaç TL? En güncel bilgiler için haberimizi okuyun!

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2024 10:43
Dolar ve Euro güne nasıl başladı? (23 Nisan 2024)

Türkiye'de döviz girişinin birçok ürün ve hizmetin fiyatlarını etkilediği için, dolar ve Euro fiyatları günlük olarak en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

İran-İsrail arasındaki gerilimde tam ölçekli bir savaş ihtimali azaldı. Türkiye'nin döviz kuru açısından kritik olan faiz verisi Perşembe günü (25 Nisan) açıklanacak.

Ancak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), Mart ayındaki gibi politika faizinde bir sürpriz yapar mı, henüz bilinmiyor.

Ekonomistler genellikle bir sürpriz beklemiyorlar; Merkez Bankası'nın faiz oranını %50 seviyesinde sabit tutacağını tahmin ediyorlar. Önemli kuruluşlar arasında Deutsche Bank gibi isimler de aynı görüşte.

Doların güncel değeri saat 07:24 itibarıyla 32,6395 TL civarında işlem görüyor. Euro ise 34,8384 TL seviyelerinde seyrediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.