Onikişubat'ta Seçim Yarışı Çekişmeli Geçiyor: Ceyhan Rakiplerine Gözdağı Verdi!

Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi gördü. "Değişim şart" diyen Ceyhan, 31 Mart'ta Onikişubat'ta yeni bir yönetim vaat etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2024 17:54
Onikişubat'ta Seçim Yarışı Çekişmeli Geçiyor: Ceyhan Rakiplerine Gözdağı Verdi!

Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnaflarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılanan Dr. Ceyhan, "Değişim şart" diyerek esnaflardan destek istedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son olarak Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Dr. Ceyhan, esnafların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

whatsapp-image-2024-03-20-at-15-45-58-2.jpeg

"HERKES DEĞİŞİM İSTİYOR, YETER ARTIK DİYOR!"

Kahramanmaraş'ın yeni bir vizyona ve zihniyete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Dr. Ceyhan, "Son 4-5 gündür sanayideyiz. Esnaflarımızla istişarelerimize bıraktığımız yerden devam ediyoruz. İnşallah tüm sanayimizi gezeceğiz. Esnaflarımızdan aldığımız pozitif enerji, bize fazlasıyla güven ve motivasyon veriyor. 31 Mart'a kısa bir süre kaldı. Gümbür gümbür geliyoruz. Herkes değişim şart diyor, değişim istiyor, yeter artık diyor. Gerçekten yeter! Bu memleketin artık yeni bir vizyona, yeni bir zihniyete, yeni bir anlayışa, yeni bir yönetime ihtiyacı var." dedi.

whatsapp-image-2024-03-20-at-15-45-58.jpeg

"YORULAN ELLERDEN BAYRAĞI ALIP ŞEHRİMİZİ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ!"

Yeniden Refah Partisi kadroları olarak azimli, inançlı ve genç dinamik bir ekiple bu değişimi gerçekleştireceklerini belirten Dr. Ceyhan, "Yorulan ellerden bu bayrağı alıp şehrimizin bayrağını inşallah en yüksek yere yükselteceğiz. İnşallah bu değişimi 31 Mart'ta hep birlikte yapacağız." diye konuştu.

Dr. Fatih Mehmet Ceyhan'ın esnaf ziyaretleri büyük ilgi görürken, "Değişim Şart" sloganı Onikişubat'ta yankı uyandırıyor.

whatsapp-image-2024-03-20-at-15-45-57.jpeg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.