Onikişubat'ta Heyecan Dorukta: 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuvası Başladı!

Onikişubat Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuvası coşkulu bir açılışla başladı! Gençleri spora teşvik eden etkinlikte heyecan dorukta!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 20:43
Onikişubat'ta Heyecan Dorukta: 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuvası Başladı!

Onikişubat Belediyesi ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Liselerarası 100. Yıl EXPO 2023 Voleybol Turnuvası, Başkan Hanefi Mahçiçek’in katılımıyla coşkuyla başladı. Mahçiçek, düzenlenen törende gençlerle buluştu ve spora dair önemli mesajlar verdi.

Başkan Mahçiçek, “Onikişubat Belediyesi olarak hep yanınızda olacağız. Bu salonlar sizin emrinizde; istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Önce voleybol, ardından basketbol turnuvası düzenleyeceğiz. Gençlerimizi spora teşvik etmeye devam edeceğiz” dedi. Turnuvaya katılan 24 kız ve erkek takımı, heyecanla yarışacakları mücadeleler için sahaya çıktı. Başkan Mahçiçek, sporculara başarılar dileyerek, gençleri sağlıklı bir şekilde spor yapmaya teşvik etti.

kahramanmaras-onikisubatta-heyecan-dorukta-100-yil-expo-2023-voleybol-turnuvasi-basladi.jpeg

Açılış konuşmasında, Başkan Mahçiçek gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. “Bu ülkenin donanımlı insanlara ihtiyacı var. Türkiye'yi daha iyi noktalara taşımak için gayret gösteren bireylere ihtiyacımız var. Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. İyi yetişmiş, ülkesini seven gençlere ihtiyacımız var” diyerek gençlerin önemini vurguladı.

Onikişubat Belediye Başkanı olarak gençlerle gurur duyduğunu belirten Mahçiçek, ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursları ve EXPO 2023 Sergi Alanı’nda düzenlenecek Kitap Fuarı gibi etkinliklerle gençleri desteklediklerini ifade etti. Başkan Mahçiçek, konuşmasının ardından müsabakaları ilgiyle izledi ve genç sporculara olan desteğini bir kez daha göstermiş oldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.