Kahramanmaraş'ta Kültür Sanat Rüzgarı: Kalbin Kararı Söyleşisi!

Kalbin Kararı" konulu söyleşiye davetlisiniz! Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, 19 Ekim'de saat 19.00'da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde. Kaçırmayın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 21:18
Kahramanmaraş'ta Kültür Sanat Rüzgarı: Kalbin Kararı Söyleşisi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 19 Ekim Perşembe günü saat 19.00'da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'ı konuk ediyor.

Şehrin imar ve inşası konusunda geniş bir alanda faaliyet gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde çeşitli etkinliklerle vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

Farklı yaş gruplarına hitap eden bu programlar büyük bir ilgiyle karşılanıyor. 19 Ekim Perşembe günü saat 19.00'da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, "Kalbin Kararı" konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Programın moderatörlüğünü ise Saadettin Acar üstlenecek.

Tüm Kahramanmaraşlılar bu ilham verici söyleşiye davetlidir. Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/10/16/ekim-ayi-kultur-sanat-takvimi internet adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.