Kahramanmaraş'ta Ticaret ve Sanayi: Güçlü Yatırımlar ve Modern Altyapı!

Kahramanmaraş'ta ticaret ve sanayi gücünü artırıyoruz! Başkan Hayrettin Güngör liderliğinde Yeni Kahramanmaraş, güçlü altyapısı ve modern yapılarıyla yükseliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2023 20:40
Kahramanmaraş'ta Ticaret ve Sanayi: Güçlü Yatırımlar ve Modern Altyapı!

Başkan Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen bir toplantıda yaptığı açıklamada, "Yeni Kahramanmaraş'ı; alt ve üstyapısı, sosyal donatıları, yeşil alanları, ticaret ve sanayisiyle çok daha güçlü ve modern bir şekilde inşa ediyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu ile bir araya geldi.

baskan-hayrettin-gungor-ile-yeniden-tanisin-yeni-kahramanmarasa-dogru-yolculuk.jpeg

Bu buluşmada, 6 Şubat depremleri sonrasında işletmelerin durumu, ticaretin canlandırılması ve organize sanayi bölgeleri gibi konular ele alındı. Güngör, ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Depremler sonrası şehrimizde ticaretin canlandırılması noktasında fikir alışverişi yaptık. Yeni Kahramanmaraş'ı; alt ve üstyapısı, sosyal donatıları, yeşil alanları, ticaret ve sanayisiyle çok daha güçlü ve modern bir şekilde inşa ediyoruz. Bu süreçte emek veren herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.